El Morella trenca la bona ratxa davant el Catí i el vent

comarquesnord.cat . Catí . diumenge, 24 de febrer de 2013 .

El Morella FC trencava la ratxa positiva de partits sense perdre este diumenge a Catí en tot un derbi de proximitat. Partit marcat pel fort vent que es va viure al Municipal Santa Anna en un partit molt paregut al de la primera volta que també va tenir de protagonista al vent. A l’igual que en la resta de camps, al primer minut es va fer una aturada de 30 segons en solidaritat amb l’àrbitre agredit fa uns dies a la província de València.

El Morella, a la primera part en el vent en contra, va ser l’equip que més va buscar portar el pes del partit i en alguns moments ho va aconseguir, principalment al primer tram. Els morellans estarien a punt d’adelantar-se als 10 minuts en una doble ocasió a xut de Jordi i Serret no va saber aprofitar el rebuig. Eixa jugada seria clau, perquè s’hagués vist un altre encontre amb els visitants per davant.
Quan millor estava el Morella, als 24 minuts aplegaria el gol del Catí després de la treta d’una falta, la pilota es quedava morta i un jugador local no desaprofitaria l’oportunitat per marcar. Sense fer pràcticament res, però amb el factor vent a favor, els catinencs es ficaven per davant en el marcador.

Els morellans ho van seguir intentant però costava molt i amb 1-0 s’aplegava al descans. Sols va destacar que el Catí tindria el 2-0 amb un potent xut d’un dels seus jugadors que va acabar al travesser.

A la represa, tot i tenir el vent a favor, els dels Ports no van saber entrar al partit, fruit també de les interrupcions i pèrdues de temps del Catí que va fer que pràcticament no es jugara. Però la jugada que va sentenciar el partit va aplegar de nou a pilota aturada, als tres minuts de la segona part, amb un golàs espectacular del portellà Chillida, amb un llançament potentíssim d’una falta que va tocar el travesser i es colaria dins. Era el 2-0 amb el que es tancar el marcador. Els morellans tindrien vàries opcions però no serien capaços de marcar el seu gol. El porter del Catí va tancar un excepcional partit deixant la porteria a zero. En resum, partit similar al de la primera volta, marcat pel vent i acabant amb el mateix resultat, amb Chillida marcant de nou de falta directa. Ha estat curiós el doble enfrontament amb el Catí per les similituds dels dos partits i pel fet que cap dels dos equips ha estat molt més superior que l’altre, però en el còmput final, el Catí ha sigut el gran guanyador obtenint els 6 punts en joc davant el Morella.

Els morellans perden una posició i es queden quarts, mentre els catinencs es reafirmen en la segona plaça de la Primera Regional.