El Vilafranca guanya al Benassal i Vidal para un penal al descompte

comarquesnord.cat . Vilafranca . diumenge, 24 de febrer de 2013 .
Etiquetes: ,

El porter del Vilafranca, David Vidal, es convertiria en el gran protagonista al Camp del Serrito a l’aturar dos penals al Benassal. El primer acabaria sent gol a la jugada posterior i el segon, al descompte, servia per a que el Vilafranca acabara sumant els tres punts al guanyar 2-1. Partit trepidant i que recordava els ‘derbis’ Vilafranca-Benassal dels anys 80 i primers anys dels 90 amb emoció, tensió, polèmica i dos conjunts llançats a la victòria. El Vilafranca acabaria imposant-se per 2-1 davant d’un perillós Benassal que no va merèixer la derrota.

El partit començava molt bé per al Vilafranca, ja que al minut 1 aconseguia marcar el primer gol. Internada d’Alberto per banda, centre i el baló entra a la porteria després de rebotar en un defensa benassalenc. Primer minut de joc i 1-0 per al Vilafranca. Aquest gol faria que el domini inicial del Vilafranca continuara i que l’equip de Fernando Ibáñez disposara de més ocasions. Però poc a poc, el Benassal es faria amb el domini de la situació i atacaria amb insistència la porteria del Vilafranca, encara que amb poques ocasions en aquest primer periode. El Vilafranca va aguantar bé fins al descans, lesionant-se Carlos Pitarch i Alberto amb problemes musculars.

A la segona part, Edo, que havia entrat al terreny de joc per Alberto al minut 37, aconseguia el 2-0. El davanter vilafranquí va sorprendre per alt al porter visitant, que estava adelantat i amb un xut des de la frontal de l’àrea feia el segon. Un gol que pareixia donar tranquilitat als vilafranquins, encara que els locals patirien fins al darrer segon de joc.

Al minut 59, penal de Blas que derriva a un davanter del Benassal. Acció protestada pel públic. El porter del Vilafranca aconsegueix aturar el penal, però el baló, després de rebotar al pal cau als peus dels davanters visitants que aconsegueixen el 2-1.

La recta final de l’encontre estaria dominada pel Benassal, tercer classificat a la lliga i que no volia marxar sense premi del Serrito. Un premi que va tenir molt a prop però que David Vidal va impedir. Quan ja es demanava l’hora per part del públic, al minut 93, penal comés per Pablo Bayot i que l’àrbitre xiula. Desesperació al Serrito. El llançament del penal l’atura David Vidal amb una parada d’escàndol. Justament després l’àrbitre xiula el final, moment en el qual jugadors i públic vilafranquí feliciten al seu porter, gran artífex d’una agònica i important victòria.

En aquestos moments el Vilafranca, que dels set partits de la segona volta només n’ha perdut un, continua a la sisena posició amb 35 punts.