Vilafranca redueix un 20% el seu pressupost per al 2013

comarquesnord.cat . Vilafranca . dilluns, 25 de febrer de 2013 .
Etiquetes: , ,

L’Ajuntament de Vilafranca, al ple extraordinari celebrat aquest passat dilluns, aprovava els pressupostos que han de regir el funcionament del municipi l’any 2013 i que ascendeixen a 2.108.000 euros. Uns pressupostos que han reduit la seua quantitat en un 20% respecte a l’exercici 2012 i que comptaven amb el suport del grup socialista i Plataforma per Vilafranca Compromís i l’abstenció del grup popular. Des de l’equip de Govern de l’Ajuntament de Vilafranca s’apunta que es tracta d’uns pressupostos adaptats a la difícil situació econòmica que s’està vivint i que tracten de mantenir els serveis existents al municipi. La reducció del 20% es deriva dels capítols d’inversions ja que l’any anterior es va haver de fer un esforç extraordinari respecte a la urbanització de la nova Zona Industrial i que ja ha estat realitzat.

La Comissió d’Economia i Hisenda de l’Ajuntament de Vilafranca s’havia reunit prèviament per estudiar aquestos pressupostos. L’equip de Govern rebia el recolzament de Plataforma per Vilafranca Compromís i el Partit Popular s’abstenia, argumentant que li haguera agradat participar en la confecció dels mateixos. L’Alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, apuntava que s’espera que la Generalitat Valenciana pague la quantiat que adeuta amb el consistori en aquest 2013 i que ascendeix a més de 500.000 euros.

Els pressupostos 2013 de l’Ajuntament de Vilafranca s’aprovaven en aquesta sessió extraordinària celebrada aquest dilluns, en la qual també s’aprovava la cessió d’uns vials al municipi per examplir el carrer Corts Valencianes al creuament amb el carrer Miralles del Carro, obra prevista als Plans d’Obres i Serveis de la Diputació per a present any.

Més informació: | |