La neu ha comença a cobrir Vilafranca a partir de les 5:30

comarquesnord.cat . Vilafranca . dijous, 28 de febrer de 2013 .
Etiquetes: , ,

La neu ha arribat a la comarca de Els Ports en aquest dijous 28 de Febrer. Una nevada que nos ens agafa per sorpresa, ja que està sent molt anunciada i l’interior Nord de la província de Castelló i el sud d’Aragó es troven en risc màxim per nevades.

A Vilafranca començava a nevar cap a les 5,30 de la matinada amb una lleugera neu que ha anat collant a gran velocitat i els carrers del municipi s’han quedat blancs ràpidament. Les màquines llevaneus amb seu a Vilafranca (les de la UTE Castelló-Nord) i la de l’Ajuntament (propietat del Consorci de Bombers), han eixit cap a les 6,30 hores a netejar les carreteres. Com neva amb intensitat, els vials es queden blancs de nou. En principi no s’han enregistrat greus dificultats a les carreteres i és obligatori l’ús de cadenes a tota la comarca de Els Ports. Donat que la situació s’espera que empitjore durant la jornada, es recomana no circular per les carreteres si no és extrictament necessari. Segons s’apuntava des de les llevaneus, “les carreteres no estan per a vehicles pesats en aquestos moments”. De fet, l’autobús de la línia Vilafranca-Castelló, al terme d’Ares ha esperat a que passaren les llevaneus donat que la carretera estava totalment blanca.

La màquina de l’Ajuntament està treballant a la CV-15 entre Vilafranca i Ares, a l’espera d’escometre la neteja fins al límit de província de Terol, qüestió que a hores d’ara sembla no ser tant prioritària. També està netejant els carrers de Vilafranca amb més tràfic, com son els accesos al Centres Educatius o a l’empresa Marie-Claire.

Els operaris de l’Ajuntament de Vilafranca també han eixit a netejar i tirar sal a les immediacions dels complexes escolars, Centre de Salut i Casa Social.

Més informació: | |