Els bombers instal·len la Unitat de Muntanya al Parc de Morella

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 1 de març de 2013 .
Etiquetes: , , ,

El Consorci de Bombers de Castelló continua realitzant tasques de neteja de carreteres a causa de la neu en tot l’interior de la província, així com l’obertura d’accessos a localitats, especialment a les comarques dels Ports i Baix Maestrat. En aquests moments es troben incomunicats Coratxà, Boixar i Castell de Cabres. S’espera que durant aquesta nit o la jornada del dissabte s’aconsegueixi el total accés a aquests punts.

El dispositiu per nevades s’ha reforçat a més aquesta tarda amb la instal·lació de la Unitat de Rescat de Muntanya al Parc de Morella.

Durant la jornada del divendres, a més, els equips del Consorci s’han emprat a fons a facilitar a l’empresa de subministrament elèctric l’accés a diverses localitats que s’havien quedat sense llum. Gràcies al treball dels bombers, l’empresa ha aconseguit traslladar diversos grups *eléctrogenos per pal·liar la situació.

Tal com estava previst, a partir de les 17 hores del divendres ha millorat la situació a la província, remetent el temporal i fins i tot sortint el sol a les zones nevades. Això permetrà que les tasques de neteja de vials de les properes hores siguin més efectives.

Més informació: | | |