VictorTo debuta com a monologuista a València

comarquesnord.cat . València . dijous, 7 de març de 2012 . 1 comentari
Etiquetes: , ,

Ha nascut una estrella als Ports. El jove de La Todolella, Víctor Milián, va aconseguir aquest dimecres a la nit el seu somni de debutar com a monologuista. Ho va fer recent complerts els vint anys i en una de les sales amb més prestigi d’Espanya entre els humoristes, el Pub Òpera de València. Un escenari que han trepitjat artistes de renom en el camp dels monòlegs com Dani Rovira, Goyo Jiménez o Leo Harlem.

Sota el nom artístic de VictorTo, amb la ‘To’ final en homenatge al seu poble, el jove todolellà va brillar en la seva estrena que va causar una gran expectació a la capital del Túria. Nombroses persones de la comarca que viuen allí, no van perdre l’ocasió per escoltar al seu veí.

El seu primer monòleg sota els focus el va dedicar a explicar la seva vida com a estudiant, aixecant les rialles del públic. Un debut pel qual Milián ha dedicat “moltes hores i mesos d’assajos amb molta il·lusió perquè explicar històries amb humor és la meva passió”. La seva òpera primera va ser tot un èxit “va ser una nit molt especial, la primera vegada que actuava davant de públic en un escenari tan important, per la qual cosa ha estat molt gratificant” explicava el dels Ports. Malgrat els nervis inicials, Víctor va sortir a l’escenari, elegantment amb una americana i corbatí, disposat a triomfar. Ell mateix es defineix com “el cavaller de l’humor”. La seva afició va néixer als 14 anys. “Tenia com a referent a Javi’n’Rol, un jove com jo que podia gaudir explicant monòlegs, em vaig proposar fer com ell, intentant sorprendre a familiars i amics perquè treure un somriure a les persones és el que em motiva cada dia per aixecar-me del llit”.

‘El cavaller de l’humor’ va tenir la seva primera actuació davant el públic en un festival fi de curs fa sis anys, en el qual va fer la seva primera incursió al món de l’humor. “Va ser una gran experiència que em va impulsar a lluitar per actuar davant la gent com a monologuista, va ser una actuació que encara es recorda” relatava amb un somriure en la boca. Al 2010 seria un dels presentadors de la desfilada de moda dels alumnes de 2on de Batxillerat, “l’actuació fins al moment en la que he tingut més públic”.

VictorTo serà profeta a la seva terra el proper 19 d’abril, ja que actuarà davant els seus veïns que coneix de tota la vida a la festa de la Primavera de La Todolella. “Estic treballant intensament per a aquest dia perquè serà molt especial, esperant fer riure al meu poble”.

Més informació: | |

1 comentari

  1. Endavant Victor
    Sols nosaltres els de Todolella farem gran el poble, som pocs però si cadacú fem el que sabem i bé el farem mes gran.
    Anim i ja tens un admirador mes per el teu esforç
    Angel