L’Escola de Vilafranca guanya premis musicals

comarquesnord.cat . Vilafranca . divendres, 8 de març de 2013 .
Etiquetes: , , , ,

Els alumnes de tercer, quart, cinquè i sisé de Primària del Col·legi Blasc d’Alagó de Vilafranca han participat en una iniciativa musical coneguda com ‘Las Peonzas Viajeras’. Es tracta d’un concurs a nivell nacional als blogs ‘Flautateka’ i ‘Kantaconmigo’. La participació dels alumnes de Vilafranca ha estat coordinada per la mestra de música, María Jesús Gil i els alumnes han gravat les seues cançons i les han penjat als diferents blogs. Han aconseguit la ‘Baldufa de Plata’ al blog ‘Flautateka’ i la de Bronze al ‘Kantaconmigo’. Una vegada aconseguits aquestos premis, les ‘Baldufes Viatgeres’ han viatjat pels diferents centres educatius premiats i als blogs poden conèixer com son els respectius centres i les ciutats i municipis on es troben ubicats. De fet, les ‘Baldufes’ han arribat a Vilafranca procedents de Ciutadella (Menorca) i ara viatjaran a Logronyo.

No és la primera vegada que el Col·legi Blasc d’Alagó aconsegueix premis d’aquestes característieques. De fet, la mestra Vanessa Marín i els seues alumnes aconseguien fa uns anys la ‘Baldufa d’Or’ amb el blog ‘Elbaguldeleslletres’.

Una representació d’alumnes de Quart de Primària de l’escola vilafranquina va explicar el que havien fet per a aconseguir les ‘Baldufes de Plata’ i ‘Bronze’, destacant que a les xiquetes s’els donava molt millor lo de cantar i tocar la flauta que als xiquets.

Una bonica iniciativa la de les ‘Baldufes Viatgeres’ que amb els blogs ‘Flautateka’ i ‘Kantaconmigo’ ha permés a l’Escola de Vilafranca aconseguir aquestos dos premis. Un concurs que ha fet molta il·lusió als menuts que han desenvolupat el seu treball a la perfecció i que a més a més, ha tingut recompensa per part de l’organització amb aquestos dos premis.

. Vídeo . L’Escola de Vilafranca guanya premis musicals

Més informació: | | | |