El Cinctorrà recupera diumenge el partit a la Vall d’Alba

comarquesnord.cat . Cinctorres . dilluns, 10 de març de 2013 .
Etiquetes:

El C.E. Cinctorrà, líder de la 2ª Regional durant tota la temporada ha cedit en aquestos moments la primera posició al Xert, encara que els de Cinctorres tenen dos partits pendents i el Xert un. El C.E. Cinctorrà te pendents els partits de Vall d’Alba, que es disputa aquest diumenge 17 de Març a les 16,30 hores i un altre al Pla de Mig Ull amb l’Alcalà ‘B’ (que està sol·licitat pel al 19 de Març), encara que la Federació Valenciana de Futbol no ha confirmat encara la data.

Actualment, el C.E. Cinctorrà ocupa la segona posició a la classificació amb 50 punts (amb els 2 partits pendents), mentre que el Xert suma 52 i li falta jugar un partit al camp de La Jana, aplaçat el cap de setmana de les nevades.

L’equip que dirigeix Dani Blanch intentarà sumar dues victòries en aquestos partits aplaçats per situar-se novament al capdavant de la classificació. Dos encontres que, en principi han de ser assequibles per al Cinctorrà, ja que en el cas del Vall d’Alba està situat al lloc tretzè de la classificació amb 15 punts i l’Alcalà ‘B’ és catorzè amb 14 punts.

Més informació: