El Valderrobres empata a Calanda i el Cretense cau a Albalate

comarquesnord.cat . Calanda . diumenge, 10 de març de 2013 .
Etiquetes: ,

Jornada poc positiva per als interessos dels equips del Matarranya que juguen l’ascens. Ni Valderrobres ni el Polideportivo Cretense van ser capaços de guanyar els seus partits en una jornada marcada per un temps força agradable. Els de José Vicente Rebullida van traure un empat del seu desplaçament a Calanda (1-1), camp que destaca per unes enormes dimensions i on els de la capital del Matarranya es van avançar abans del descans. Va ser un gol psicològic, ja que Borja va obrir la llauna al minut 44. Però els de Calanda no es van arrugar i van empatar. Per la seua part, el Cretense va caure de manera contundent al seu desplaçament a Albalate. El partit, però, va estar condicionat per la prematura expulsió de Nacho (porter) al minut 21 de joc, cosa que va obligar l’equip d’Alfredo Fuster a jugar 70 minuts amb un home menys. Al final derrota (3-0) en un partit on també es van notar baixes de l’onze titular. De cara a la pròxima setmana, el Valderrobres rep al Teruel B i el Cretense viatja a Chiprana. Els de Queretes encara no han disputat un partit de l’ascens a casa esta temporada.

Dura tarda la que va patir el diumenge el Polideportivo Cretense, que va caure de forma contundent en el seu desplaçament a Albalate (3-0). Partit que va estar molt condicionat per la ràpida expulsió de Nacho Omella al minut 21, que va deixar el seu equip sense porter i amb inferioritat numèrica durant més de 70 minuts. I esta va ser el handicap del partit. Alfredo Fuster, entrenador del Cretense, va destacar que “ha estat una jornada molt roin. Aguantar tot el partit amb 10 hòmens i no tindre efectius a la davantera es va notar molt”. En relació a l’expulsió, “si l’àrbitre va considerar que el porter va tocar la pilota amb les mans fora de l’àrea, pos és expulsió. Des de la meua perspectiva, jo no la vaig veure”. Els gols no van arribar fins la segona part. “Vam aguantar tot el que vam poder, però al final la pilota va entrar”.

Per la seua part, el Valderrobres va esgarrapar un punt del desplaçament a Calanda. Va ser un partit complicat (1-1), on els de casa van buscar el futbol directe i els visitants les contres, i on el Valderrobres es va avançar al marcador gràcies a un golàs de Borja des de fora de l’àrea. Un gol molt psicològic, perquè va arribar al minut 44 de partit. Segons José Vicente Rebullida, “el partit va ser molt intens i complicat. Els equips de la lliga d’ascens saben que han de guanyar sí o sí a casa per a quedar el més amunt possible de la classificació”. I Calanda no va regalar res. El Valderrobres va trobar en falta l’absència d’alguns titulars, ja que no estaven presents Víctor, Rogelio i Dani. Tot i això, el Valderrobres va eixir viu de Calanda però conscient de que el pròxim partit contra el Teruel B serà vital. Teruel és l’únic equip que ha guanyat Valderrobres esta temporada.