LA FALSA: “Any de neu, any de bens”

Joan Carles Marcobal . 10 de març de 2013 .
Etiquetes: , ,

La copiosa nevada de la passada setmana, la més grossa del segle XXI a la nostra comarca, ha suposat una important millora de la situació hídrica als nostres pobles. La nevada i la pluja posterior, acompanyades de les suaus temperatures, han fet possible que es pose bona saó. Un bon hivern de nevades sol ser la millor premonició d’una primavera florida i llustrosa així com també d’uns camps plens de colors i vida, en els que la brillant verdor de les praderies garanteix l’aliment, el creixement i la bona nutrició del nostre ramat extensiu, un dels primers puntals de l’economia comarcal.

Un altre suport important de la nostra economia és el turisme, el qual també es va veure beneficiat amb els nombrosos visitants que vam tenir el passat cap de setmana amb l’excusa de vindre a veure i xafar la neu caiguda i que formava un immens mantell blanc que cobria els nostres pobles i camps. La llàstima és que l’impacte que la neu ha tingut als mitjans de comunicació, especialment a Canal 9, no hagi valgut per a readmetre els periodistes acomiadats per l’ERO.

Arribats a este punt del rotllo macabeu que us estic amollant molts es preguntareu si eixa esmentada neu o la primavera florida que s’aveïna m’han afectat al cervell o a les neurones. No, en absolut és això, simplement el que passa és que afrontar el dia a dia i posar-se a valorar la realitat que ens toca viure, mires com ho mires, cabreja bona cosa. I el cardiòleg em va aconsellar que no fera res que accelere el ritme cardíac… l’Emconcor no fa miracles.

Més informació: | |