Uns 150 corredors participen en el VIII cros escolar de Valderrobres

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . diumenge, 10 de març de 2013 .

Al voltant de 150 participants, vinguts de diferents pobles del Matarranya i també de les comarques del Baix Aragó i la Terra Alta, van competir el passat diumenge 10 de març en la vuitena edició del Cros Escolar de Valderrobres. El mal estat dels camins, degut a les recents precipitacions, va fer que tot el recorregut de les carreres es fes per les instal·lacions esportives de la capital del Matarranya. Tot i este canvi, des de l’organització es van mostrar satisfets tant pel número de participants com pel número de públic assistent.

El regidor municipal Ernesto Marín va destacar que “vam haver de fer-lo dins del camp de futbol perquè els camins estaven en mol mal estat”, qui va afegir que “el canvi tampoc ha suposat ningun problema, casi al contrari perquè d’esta manera els pares i el públic en general han pogut seguir en directe tota la carrera. Quan ho fem per camins sol poden veure un trosset de la carrera”. Tot i que esta modificació va ser ben rebuda per part dels participants i del públic, el regidor d’esports de Valderrobres va defensar que “la idea es que en pròximes edicions, si el temps ens ho permet, els xiquets tornen a córrer per camins que pensem que es el més adequat per a un cros”.

Al marge del recorregut, la cita esportiva va comptar en una participació que va estar al voltant dels 150 corredors. En este sentit, cal destacar que la gran majoria dels participants van disputar les carreres de les categories aleví, benjamí, prebenjamí i xupete. “La gran majoria de participants eren de categories més menudes. Enguany, en infantil i cadet sol vam tindre tres xiques”, va dir Marín, qui va afegir que “és normal. Als més menuts, i als seus pares, és als que els fa més gràcia participar”.

Finalment, tot i la sensible baixada de participants, Marín va mostrar-se molt satisfet de com es va desenvolupar la cita i que “un any més hajam pogut reunir a tants de xiquets i pares per a passar un bon rato entre tots”.

. RESULTATS DEL CROS

Cadet / infantil femení
1ª Lisa Lombarte
2ª Fátima Mamo
3ª Soda Feidor

Aleví masculí
1º Jan Monne
2º Jorge Galve Vaquero
3º Luís Alonso // Eddy Ferre

Aleví femení
1ª Elvira Ponz Cases
2ª Lara Vives
3ª Sandra Adell Aguard

Benjamí masculí
1º Mohamet Mamut
2º Mahuan Grina
3º Andrés Herrero Gil

Benjamí femení

1ª Mª Pilar Serres valls
2ª Penélope Riba
3ª Carla Pelegrini Chueca

Prebenjamí masculí
1º Aníbal Navarro Tomas
2º Aleix Arrufat Puig
3º Nill Vicente

Prebenjamí femení
1ª Ana Asensio Pascual
2ª Julia Monner
3ª Andrea Lombarte

Xupete 2007
Masculí
1º Pol Arrufat
2º Darius Voaides
3º Oscar Albesa

Femení
1º Balma Ioan
2º Tomas Pandora
3º Adana Feidor

Xupete 2008
1º Boldan Ioan
2º Laure Serres
3º Hilda Carregi

Xupete 2009
1º Marco Brad
2º Mirella Pons
3º Gisela Miralles