Massalió es prepara per a la IV Cicloturista BTT

comarquesnord.cat . Massalió . dilluns, 11 de març de 2013 .

Un any més, i ja en van quatre consecutius, el Club de la Joventut de Massalió farà la Cicloturista BTT de Massalió el dissabte de Setmana Santa. “És una activitat que vam començar de prova ja fa quatre anys, i com s’ha anat consolidant tant entre els aficionats al ciclisme del poble com entre persones d’altres municipis i comarques que repeteixen cada any, doncs hem decidit continuar organitzant-la”, va concretar Carlos Celma, membre del Club de la Joventut de Massalió. Celma va afegir que “el principal objectiu de l’activitat és que els participants passen un bon dia xalant de l’esport i el contacte amb la natura”.

A l’igual que en anteriors edicions, l’organització ofereix als participants la possibilitat de triar entre dos rutes. Una de 21 quilòmetres dirigida als més jóvens i a aquelles persones que no practiquen el ciclisme de forma habitual, i una altra de 52 quilòmetres en la que els ciclistes més habituats quedaran saciats. Si bé, en esta IV edició les rutes seran les mateixes de l’edició anterior perquè, segons va destacar Celma, “després de 3 edicions pensem que hem trobat unes rutes que s’adeqüen molt bé a allò que demanen els inscrits. A més, la ruta llarga porta als participants pels quatre piulons del terme de Massalió, i per tant pensem que és un recorregut simbòlic”.

Les persones que participen en esta IV Cicloturista BTT de Massalió hauran de reunir-se a la plaça major del poble a les 8.30 del matí per a recollir l’acreditació, al mateix temps que tindran un esmorzar. L’eixida es farà en grups a partir de les nou. A la vegada, tots els participants tindran un avituallament, comú a les dos rutes, que servirà per a recuperar forces abans d’afrontar el tram final del recorregut. Fets els recorreguts, cap a la una i mitjà, participants i organització gaudiran d’un dinar de convivència. Des del Club de la Joventut van voler animar a tots els aficionats al ciclisme del Matarranya, i de les comarques veïnes, a participar en la cita i gaudir un dia divertit “on els que els protagonistes són l’esport, el bon ambient i la natura”.

Com en anteriors edicions, els interessats poden inscriure’s fent el corresponent pagament als comptes bancaris del Club de la Joventut (informació que es troba als díptics o al facebook de l’entitat) i enviar el justificant al fax 978 89 86 11 o al correu electrònic clubdelajoventut@gmail.com. L’organització va voler recordar que la data límit d’inscripció és el 27 de març, que tots els participants han de portar un equipament adequat (casc inclòs) i que els menors de 18 anys han d’anar acompanyats per un adult.