Aquest dimecres podria tornar la neu al nostre territori, però la preemergència és per vents

comarquesnord.cat . Els Ports . dimarts, 12 de març de 2013 .
Etiquetes: ,

El servei d’informació dels bombers de Castelló apunta que s’ha activat, per a aquest dimecres, la preemergència per forts vents a tota la província de Castelló. Les ratxes podrien arribar fins als 100 km/h. A aquest fet es suma un avís per la possibilitat de que es produisquen nevades a l’interior, encara que serien de caracter molt més lleu que en l’últim temporal.

“No s’esperen nevades importants, però des del Consorci Provincial de Bombers de Castelló recordem extremar la precaució en zones de l’interior per a aquesta pròxima matinada [de dimarts a dijous]”, apunten. En algúns llocs, la sensació tèrmica podria arribar als -10ºC, pel que es demana també “extremar la precaució en activitats a l’aire lliure en especial en zones de l’interior”.

Aquestes previsions que avancen els bombers s’afegeixen a les que els diferents models meteorològics apunten en els darrers dies. S’arrima una onada de fred amb possibilitats de nevades lleugeres que, en tot cas, durarien un parell de dies. L’Aemet també apunta cap a aquesta previsió.

Més informació: |