Morella ampliarà la seua oferta cultural i turística amb nous espais per al pont

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 13 de març de 2013 .
Etiquetes:

L’Ajuntament de Morella potenciarà l’oferta turística per a este pont de Sant Josep. I ho farà a través de la recuperació d’un nou espai en el Castell i de la posada en funcionament d’una nova aposta pel turisme familiar. En la principal fortalesa de la localitat s’ha rehabilitat i preparat un Cos de Guàrdia, en el que s’ha ubicat una exposició sobre el carlisme. Mentres que les Torres de Sant Miquel s’han convertit en les Torres del Joc, en les que es pot disfrutar de desenes de jocs d’habilitat i enginy per a tota la família.

El primer tinent d’alcalde, Rafael Pallarés, afirma que “la localitat tindrà encara més opcions per als visitants durant este cap de setmana, amb l’obertura de dos espais que ajuden a complementar la nostra oferta turística, posant en valor la nostra història”. A més, afegia que “les Torres del Joc pretenen fer disfrutar a tota la família de la visita a unes torres emblemàtiques i úniques, com les de Sant Miquel”. Pel que fa al cos de guàrdia, el també regidor d’obres explica que “s’ha condicionat este espai per a fer-ho visitable i, en el seu interior, s’ha ubicat una mostra sobre el carlisme”. Sobre este anell del castell, explica que “en els últims tres anys s’ha condicionat el Palau del Governador, s’ha realitzat l’obra de consolidació de la zona d’artilleria, en la que es poden visitar dos miradors i, ara, ampliarem els atractius turístics amb la millora del cos de guàrdia”.

D’esta manera, des del dissabte es podrà visitar en Morella el museu Temps de Dinosaures, les Torres del Joc, la Basílica Arxiprestal i el Castell de Morella, amb el Palau del Governador i l’exposició “El Castell, una història de futur”. En les Torres de Sant Miquel també es pot conéixer el Sexenni de la localitat, a través de la mostra fotogràfica participativa. A més, el dilluns 18 s’inaugurarà el Cos de Guàrdia, amb la “Sala del Carlisme”, a les 12 hores.

Més informació: