Morella potència el turisme familiar amb l’obertura de les Torres del Joc

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 16 de març de 2013 .
Etiquetes: ,

L’Ajuntament de Morella ha obert aquest dissabte una nova aposta pel turisme familiar. Les Torres del Joc naixen per ampliar l’oferta turística de la localitat i per combinar l’entreteniment amb el coneixement dels recursos turístics del terme municipal. D’esta manera, les Torres de Sant Miquel combinaran exposicions, informació turística i jocs d’enginy i habilitat per a totes les edats.

Així, hi haurà nou plantes en les què es podrà disfrutar amb jocs rústics, tradicionals i altres d’enginy. Jenga, Marble Maze, Pin Ball, disfresses, photocall, anelles, pujar la pedra, quatre en ratlla o escacs gegant, puzles… Més de 20 proves distintes que faran disfrutar a tota la família de la visita a este emblemàtic conjunt històric. Però el projecte no finalitza ací, ja que s’evolucionarà i se n’aniran ampliant les possibilitats de diversió d’este conjunt emblemàtic.

Les Torres de Sant Miquel ja oferien als visitants una oportunitat única de conèixer el patrimoni de Morella. Es tracta de dos torres bessones de base octogonal i quatre plantes cada una, que permeten contemplen unes vistes espectaculars, tant des del Passeig de Ronda com des de l’alt d’elles. A través de la ronda, també es pot arribar a l’alt de les torres del Racó i de la Nevera i observar la localitat amb el castell en la part alta. A més, en estos moments es poden conèixer les principals festes que se celebren en el municipi, el Sexenni, a través d’una exposició participativa. Durant la visita, també es pot conèixer el patrimoni de Morella a través de distints panells informatius i d’un vídeo.

Per tot això, la regidora d’educació, Palmira Mestre, afirma que “amb les Torres del Joc s’amplien les possibilitats turístiques per als nostres visitants i es converteixen en un reclam molt important per al turisme familiar”. D’esta manera, afegeix que “els més menuts poden divertir-se amb jocs tradicionals i anar aprenent coses sobre Morella, ja que a més d’estos jocs, hauran projeccions de vídeos o exposicions”.

Més informació: |