Calaceit i Pena-roja guanyen els partits per golejada. Massalió cau contundentment contra Castellseràs

comarquesnord.cat . Calaceit . diumenge, 17 de març de 2013 .
Etiquetes: , ,

L’última jornada de la primera volta de la Copa ens ha deixat dos victòries i una derrota per als interessos dels equips del Matarranya. Calaceit va golejar Valdealgorfa (3-0) en un partit que ja necessitaven els de la capital cultural. Victòria que van amarar als últims minuts de la primera part gràcies a Valls i que hagués pogut acabar en una golejada d’escàndol. Calaceit va fer el millor partit de la Copa i va esborrar ràpid els fantasmes de la passada jornada. Tot i això, la primera mitja hora de joc va ser molt igualada i va ser quan el Valdealgorfa va donar més guerra. Però el primer gol, al minut 40 obra de Valls després de fer una espectacular contra, va esborrar el rival. Segons David Insa, portaveu del Calaceit, “va ser un partit lluitat, amb una primera part molt igualada. Calaceit es va créixer amb el primer gol, i el segon, al 44, pràcticament va matar el partit”. Els locals van fer un pal, mentre que el Valdealgorfa en va tindre algunes, però de poc clares. “No calia perdre la cara al partit”, va afegir Insa, i a la segona part “vam eixir molt seriosos”. Amb la victòria, el Calaceit es col·loca líder destacat del grup amb 9 punts, i d’un marge de 4 punts amb Torrecilla i Híjar. La jornada la va tancar la victòria del Torrecilla (5-3) a casa contra el Samper.

. CLASSIFICACIÓ GRUP PARELL

1. CALACEIT 9 punts
2. Híjar 5 punts
3. Torrecilla 5 punts
4. Samper 3 punts (-1)
5. Valdealgorfa 2 punts (-1)

Si la victòria del Calaceit va ser important, també ho va ser la del Pena-roja, que ha vist com després d’estos 3 punts està dins de la Copa. Victòria a un camp complicat com és el del Nonasp (2-4) en un bon partit dels de Laris i Viña que va tindre com a gran protagonista a Iñaki, fent tres gols i provocant el penal que va suposar el (1-4) a falta de només 15 minuts de partit. Partit seriós del Pena-roja, que “va donar molt bones sensacions, va estar molt correcte per dalt i va estar molt millor que el rival”, va dir José de Laris, primer entrenador de l’equip. El Pena-roja arribava en força facilitat a la porteria rival, i tot i no tindre a Borrás, va saber avançar-se al marcador a la mitja hora de joc gràcies al primer d’Iñaki (0-1). Nonasp va empatar el fil del descans, després dels pitjors minuts del Pena-roja. Però els del Matarranya no li van perdre el color al partit i van eixir molt connectats a la segona part. Iñaki va posar en avantatge l’equip al minut 9 de la segona part. I el mateix Iñaki va matar el partit al minut 65. Un penal a favor del Pena-roja va donar la tranquil·litat absoluta, obra de Torretes. Nonasp va fer el segon quan només quedaven 5 minuts de partit. Amb la victòria, el Pena-roja es posa amb 4 punts però un partit menys, partit que disputarà enmig de les Festes de Setmana Santa.

La nota amarga del cap de setmana la va donar el Massalió, que va caure d’una manera contundent a casa contra el Castellseràs (0-4). Derrota molt dura que es va fraguar perquè el Massalió va desaprofitar les ocasions que va tindre durant la primera part. I el que són les coses. Massalió va jugar millor contra 11 que contra 10. L’expulsió d’un jugador visitant no ho va aprofitar l’equip de Moisés Royo, sinó més bé al contrari. El mateix entrenador del Massalió va dir que “qui va veure la primera part i va marxar del camp, no s’ho hagués cregut. Vam fer dels millors partits de la temporada, però no vam saber fer gol”. El gol no va arribar. I va ser una llàstima, perquè el Massalió feia unes parets molt bones, generava perill i el porter visitant va ser clau perquè el Massalió no sumés punts. “Ningú s’ho esperava”, reconeixia l’entrenador, que va concretar que amb l’expulsió d’un jugador seu va canviar el partit. El Castellseràs va marcar a la següent jugada de quedar-se en un home menys. I els quatre gols van arribar a pilota parada, cosa que ja li va passar al Pena-roja al partit de lliga regular. Amb la derrota, Massalió baixa a l’última plaça de grup. De cara a la pròxima jornada, Massalió jugarà a casa contra Nonasp, on vol amarrar-se a l’últim tren per a classificar-se per a semifinals.