Dos dones residents a La Portellada són agredides per uns lladres que van entrar a robar a sa casa

comarquesnord.cat . La Portellada . dilluns, 18 de març de 2013 .
Etiquetes:

Una mare i la seua filla van ser brutalment agredides durant l’assalt de la seua casa rural situada a uns quilòmetres de La Portellada. Segons publica avui ‘Diario de Teruel’, els fets es van produir el dijous passat. La propietària de la casa, de nacionalitat alemanya, d’uns 50 anys i que no ha volgut donar el seu nom per a major seguretat, va ser sorpresa a primera hora del matí per dos individus que van anar a robar a sa casa i on ella s’havia traslladat a viure amb el seu home des de fa pocs anys.

Segons concreta el ‘Diario de Teruel’ en la publicació d’avui, i segons declaracions de la pròpia afectada, “vaig obrir la porta de casa perquè eixiren els gossos i la vaig tancar, però no vaig passar el forrellat. Al cap d’una estona, mentre em lligava una sabata, va entrar un home enorme, es va acostar fins a mi, em va dir ‘buenos días señora’, em va agafar i em va donar dos cops de puny a la cara”. I després “em va agafar el cap i em va colpejar diverses vegades contra el terra i em van donar més puntades a l’esquena”.

. Fora del poble

Este és el testimoni de la dona que dijous passat va patir a casa una brutal agressió amb la seua filla menor, quan dos individus van entrar a casa -un maset situat fora del nucli de població- per a robar. La dona, de nacionalitat alemanya, va ser atesa en primera instància per la infermera del centre mèdic de La Portellada, i després la van traslladar a l’Hospital d’Alcanyís, com a conseqüència dels cops rebuts durant el robatori a la seua senzilla casa, on resideix des de fa uns anys.

Durant l’assalt, els desconeguts van regirar de dalt a baix la casa a la recerca de diners i objectes de valor. Només tenia 170 euros en metàl·lic. Davant l’escàs botí, l’home que la va amenaçar va utilitzar el ganivet per a tallar un anell que portava posat. Segons la publicació, la filla va arribar a la masia en ple assalt. Tenia previst anar cap a les deu del matí, però es va avançar. Es va trobar amb els lladres i també va ser agredida. Mare i filla van ser comminades en tot moment pels assaltants que no els miraren a la cara.

. Gent estranya

Segons la descripció facilitada, els intrusos parlaven en castellà i en accent que apunta a que podrien ser originaris d’algun país de l’Europa de l’Est. De fet, alguns veïns de La Portellada han explicat que durant els últims dies han vist gent d’aparença estranya i que no eren de la zona. En els últims mesos, els pobles del Matarranya s’han vist sorpresos per alguns successos que han trencat la tranquil·litat d’esta regió. Estos fan referència a reiterats robatoris que han afectat a Calaceit, la Torre del Compte o Valljunquera.

Més informació: