Ainhoa Prades i Patrícia Sales proven amb la selecció aleví

comarquesnord.cat . Castelló . dimecres, 20 de març de 2013 .
Etiquetes: ,

La Federació Valenciana de Futbol, realitzava el passat dijous unes proves a 40 jugadores de la província de Castelló en categoría aleví per a la Selecció Valenciana de Futbol femení. Les proves tindrien lloc al camp Javier Marquina del Grau de Castelló i a elles es presentaven dues jugadores de Els Ports FC, Ainhoa Prades i Patricia Sales. Les joves futbolistes de Els Ports FC, compartirien la sessió amb representants de tots els equips de la provincia, especialment del CF.Villarreal.

Els tècnics de la Federació Valenciana plantejarien la jornada d’entrenaments amb una xerrada tècnica i dos partidets, on anirien prenent nota de les evolucions de cadascuna de les jugadores. A més, es comptaria amb la presència d’un fisioterapèuta per si les jugadores necessitaven les seues atencions. Després de l’entrenament per a la Selecció Valenciana, les jugadores soparien a les mateixes instal·lacions del Javier Marquina.

Ara, caldrà esperar les decisions dels tècnics de la Federació Valenciana per conèixer quines seran les jugadores convocades per a la Selecció Valenciana femenina en categoría aleví. Un fet important comptar amb dues jugadores de Els Ports FC en aquest entrenament previ de la Selecció.

Més informació: |