Queretes tindrà 60.000 euros del Fons d’Inversions per a la tercera fase del Centre Social

comarquesnord.cat . Queretes . dijous, 21 de març de 2013 .

Queretes tindrà una inversió de 60.000 euros del FIT 2012 (Fons d’Inversions de Terol) per a dur a terme la tercera fase del Saló Social. Així es va despendre de l’últim ple municipal, on el consistori del Matarranya va aprovar el seu pressupost per a l’exercici 2013, xifrat en uns 550.000 euros. Fernando Camps, alcalde de Queretes, va concretar que va haver “un consens bastant general i un pressupost que no és cap barbaritat, sinó que és acorde al que pot ser un poble de 600 habitants”. Un pressupost amb una despesa corrent que no ha patit cap increment i en el que podrien variar algunes inversions.

El que sí està confirmat és una partida pressupostària del Fons d’Inversions de 60.000 euros, uns diners amb els que “condicionarem el Saló Social en la seua tercera fase”. L’alcalde de Queretes va destacar que “en la segona fase havíem canviat la sala de baix, on es fa el pilates, l’aeròbic i estes activitats”. En un principi, a baix havia d’anar també el gimnàs, però com “a baix no ho podíem adequar, i quedaria molt menut ara farem el gimnàs. Per això este canvi”. Per tant, la planta de dalt, on havia de fer-se un local per als jubilats, finalment es destinarà a zona de gimnàs.

Paral·lelament, l’Ajuntament de Queretes també farà algunes obres de condicionament de l’actual local dels jubilats. En relació a estes inversions, hi ha previst treballar en la calefacció i la il·luminació del local dels jubilats “perquè estiguen millor”, va concretar Fernando Camps. També està previst “fer un millor accés al centre de jubilats en munta-càrregues que ho estem mirant”. La decisió de que els jubilats no es moguen d’on estan es deu a problemes d’espai. “El nou local se’ls quedava menut”, ja que necessitava uns espais per als serveis de podologia o de massatges que sovint es fan des de la Comarca.