Gisbert torna a demanar que la Diputació assumeixi la carretera de la Canà

comarquesnord.cat . Castelló . divendres, 22 de març de 2013 .
Etiquetes: , ,

El regidor de l’Ajuntament de Cinctorres, i diputat socialista, J.Manuel Gisbert, ha rebut amb goig el compromís del president, Javier Moliner, en la darrera moció presentada per a que es millore i s’assumeixe la titularitat de la Cana. Gisbert afirma que encara que de dret aquesta via sigue un camí, de fet és una carretera, pel gran volum de transit que enregistra.

El diputat demanava, en un dels darrers plenaris, la millora urgent necessària per evitar el perill que comporta el seu mal estat. De moment ha aconseguit que els servicis tècnics de la Diputació es posen a estudiar l’actuació més addient, que esperem que arribe més prompte que tard. Aquesta seria, com apunta Gisbert, una solució provisional. La definitiva té que passar per l’assumpció de la via com de caràcter provincial o autonòmic.

El darrer episodi de nevades, i el desgel posterior, van comportar que els Ajuntaments de Morella i de Cinctorres tallaren el camí al tràfic per precaució. Aquesta carretera que passa per quatre termes municipals és una via molt utilitzada per que vertebra la comarca. Els ajuntaments no poden assumir el seu manteniment, i molt menys la responsabilitat del que passe per el seu mal estat.

Més informació: | |