El Cinctorrà s’imposa en un vibrant partit marcat pel vent

comarquesnord.cat . Cinctorres . diumenge, 24 de març de 2013 .

El C.E. Cinctorrà es refeia del darrer mal resultat a la Vall d’Alba i superava per 3-2 al Peñíscola al Camp del Pla de Mig Ull. Partit amb molta emoció, vibrant i marcat pel vent i per una actuació arbitral molt protestada. L’àrbitre va anular un gol a cada equip, al Cinctorrà a la primera part i al Peñíscola al minut 80.

Victòria molt important del CE Cinctorrà per mantenir la segona posició a la lliga i seguir lluitant amb el Xert per l’ascens a la 1ª Regional. Partit marcat pel fort vent, que a la primera part tindria el Cinctorrà a favor. Amb el 0-0, l’àrbitre anulava un gol a Hicham, en una acció molt protestada pel públic. Al minut 25, Alejandro de cap marcava l’1 a 0 i poc després, al 35, Andreu en una gran jugada individual marcava el 2-0. El Cinctorrà s’imposava de manera clara al Peñíscola amb el vent a favor. Al minut 44, el Peñíscola amb un gran golàs des de fora de l’àrea, marcava el 2-1 abans del descans.

A la segona part el vent bufaria a favor del Peñíscola, que al minut 67 aconseguia marcar el 2-2. L’encontre estava igualat i Mampel disposava prèviament d’una bona ocasió per al Cinctorrà. Al minut 70, el Cinctorrà tornava a avançar-se al marcador amb el 3-2, en una gran jugada de Iván Roda que cedia a Albert Ferrer i aquest feia el 3-2.

A la recta final del partit el vent pararia. Al minut 80, l’àrbitre anulava un gol al Peñíscola per fora de joc molt dubtós. Els visitants protestarien la decisió de l’àrbitre i seria expulsat el seu davanter. A la recta final, el Cinctorrà mantindria el 3-2 i el Peñíscola amb un jugador menys intentaria empatar el partit. En aquesta segona part Christian va fer 3 grans intervencions.

Amb la victòria el Cinctorrà es manté segon amb 53 punts, mentre que el líder Xert suma 58. Ara hi ha descans de dos caps de setmana i a la propera jornada, Xert i Cinctorrà s’enfrontaran al camp de les Forques. Prèviament i amb quasi tota seguratat el dia 3 d’Abril, el Cinctorrà recuperarà el partit pendent amb l’Alcalà ‘B’.