El Vilafranca continua imparable i torna a guanyar a domicili

comarquesnord.cat . Vilafranca . diumenge, 24 de març de 2013 .

El C.F. Vilafranca tornava a guanyar fora de casa. Ho feia divendres a Alcalà de Xivert, on superava per 0-2 al Platges d’Alcossebre. El conjunt vilafranquí continua amb una segona volta espectacular en la que només ha perdut un partit i ha cedit un empat. El Vilafranca és quart a la classificació de la 2ª Regional amb 44 punts.

Primera part amb major domini del Vilafranca, davant un Platges d’Alcossebre que disposaria de poques opcions de gol al llarg del partit. Domini visitant, encara que sense crear massa perill a la porteria del Platges. Els locals disposarien de la seua millor ocasió del partit amb un ma a ma, que pararia el porter David amb una gran intervenció. La millor ocasió del Vilafranca al primer temps seria un xut de Miquel que va aturar també el porter local. S’arribava al descans amb el 0-0.

La segona part seria dominada totalment per el Vilafranca, anulant pràcticament al conjunt local. Un domini que tindria el seu fruit amb els dos gols vilafranquins, marcat en cinc minuts. Al minut 68, Andreu Roig aconseguia fer el 0-1 i al 73, Pablo sentenciava el partit amb el 0-2. A partir del segon gol, el Vilafranca es va replegar una mica, per tal d’assegurar la victòria a Alcalà i el Platges d’Alcossebre va inquietar poc la porteria de David.

Al final, 0-2 per al Vilafranca, quart classificat amb 44 punts. Ara arriba el paró de dues setmanes per Pasqua. Seran tres per al Vilafranca, ja que a més, li toca la jornada de descans. El conjunt vilafranquí estarà sense competició quasi durant un mes.