LA FALSA: “Iraq, Xipre i un Papa ‘campechano’

Joan Carles Marcobal . 24 de març de 2013 .
Etiquetes: ,

Es compleixen deu anys del genocidi a Iraq, impulsat d’una manera vergonyosa per tres nefastos dirigents mundials que afortunadament s’ha endut la història però llastimosament impunes: George Bush, Tony Blair i el ‘nostre’ ínclit José Maria Aznar. Aquests torracollons no van tenir pebrots a trobar les inexistents armes de destrucció massiva però sí que van sumir al país oriental en el caos i causar més de cent mil morts. No falta tampoc un vídeo de com militars espanyols humilien a presoners iraquians. Per cert, Canal 9 en la seua carrera imparable per convertir-se en el mitjà més indigne de la història de la comunicació, en un exercici de degradant manipulació informativa va dir que aquest fet es va produir al llarg del primer any del govern de Zapatero, com no sabent qui estava a favor o en contra d’aquella guerra.

En una Europa convulsa, la gallineta Xipre ha dit que prou i que ja no posa cap més ou per a la voracitat famolenca vinguda d’Alemanya i avisa a italians i espanyols que podem ser els pròxims. N’aprendrem dels xipriotes?

La fumata blanca va donar llum al primer Papa sud-americà, Francesc, qui ja ha estat titllat de ‘campechano’ per tot arreu de llocs on parlen d’ell. En les seues primeres jornades al front de l’Església ja ha donat signes d’aproximació física a la gent, anem a veure si això denota també l’aproximació feacient de la Cúria a la realitat social del nostre món. Per què serà que el Papa Bergoglio ens recorda tant al desaparegut Joan Pau I?

Més informació: |