Morella se submergix en la Setmana Santa amb un cap de setmana ple d’activitats

comarquesnord.cat . Morella . diumenge, 24 de març de 2013 .
Etiquetes: ,

Morella ha combinat, este cap de setmana, actes tradicionals que donen inici a la Setmana Santa amb la presentació de la seua oferta turística per a uns dies en el què es preveuen més visitants. D’esta manera, el divendres va tindre lloc el dia dels bombos i els tambors, amb la “trencà” de l’hora, i avui els actes religiosos, entre els que destaca la benedicció dels rams. A més, s’ha inaugurat una exposició d’una col·lecció de cotxes a escala 1:18 del morellà Manolo Querol i s’ha iniciat el Viatge Medieval al Castell de Morella.

La regidora de tradicions de l’Ajuntament de Morella, Malú Blasco, afirma que “ens endinsem en uns dies especials per a la localitat, en els que es combinen les activitats tradicionals i religioses tan peculiars d’estes dates, i una ampliació de l’oferta turística per a mostrar la millor cara de Morella en uns dies en els què rebem un gran volum de visitants”.

Cal recordar que durant els dies de Setmana Santa, Morella oferirà als visitants una gran varietat d’oferta turística. D’ella destaca l’ambientació medieval, el Convent de Sant Francesc, l’exposició “El Castell, una història de futur” i el “Saló del Carlisme”, en la principal fortalesa de la localitat. A més, els visitants podran veure Les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Morella, en les que es troba l’exposició de cotxes en miniatura que avui s’ha inaugurat. També, les Torres del Joc, el Museu Temps de Dinosaures o la Basílica Arxiprestal. Una àmplia oferta, a la que caldrà afegir les processons del dijous i divendres sant o la 2ª ProAplec, en la que destaca el concert de Tom Bombadil.

. Exposició de cotxes

En la jornada d’avui, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, la regidora de tradicions, Malú Blasco, el director dels museus de Morella, Carlos Sangüesa, i el col·leccionista Manolo Querol, han inaugurat una mostra d’un centenar de vehicles a escala 1:18, propietat d’este últim. En ella, es poden veure models de qualsevol tipus, que van des de les primeres dècades del segle XX fins a l’actualitat. Una col·lecció única que es podrà visitar fins al dia 8 d’abril.

Més informació: |