Sopar i festa del grup de dones de Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . diumenge, 24 de març de 2013 .
Etiquetes: ,

El Grup de Dones de Vilafranca celebrava el seu tradicional sopar de germanor al Parador de Festes, que servia per tancar els actes del Dia Internacional de la Dona Treballadora. Vora 300 dones es reunien per celebrar aquest sopar, organitzat per la Junta de l’entitat, que s’encarregaria de preparar les taules.Habitualment es comptava amb una orquestra per al Sopar del Grup de Dones, encara que en esta oportunitat s’apostava per un altre format amb animació musical i una discomòbil.

El Sopar del Grup de Dones és de ‘pa i porta’, és a dir, les participants es porten l’entrepà de casa i la Junta del Grup de Dones s’encarrega dels entrants, begudes, cafè i postre.

L’actual Junta Directiva del Grup de Dones de Vilafranca ha tingut molts problemes enguany per tal d’aconseguir membres que formen part de la mateixa. Es fa una crida per animar a la gent a formar part de la Junta, ja que a les eleccions la participació també va ser molt baixa.

Conferències, cinema, missa, exposicions i aquest gran sopar de germanor, han conformat la programació de les Jornades del Dia Internacional de la Dona Treballadora, que a Vilafranca un any més, ha organitzat el Grup de Dones. Ara, l’activitat de l’associació es centrarà en preparar cursets formatius, viatges i altres esdeveniments de cara a l’estiu.

. Vídeo . Sopar i festa del Grup de Dones de Vilafranca

Més informació: |