Xerrada sobre les emocions a Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . diumenge, 24 de març de 2013 .
Etiquetes: ,

El Saló d’Actes de la Casa Social de Vilafranca acollia una interessant xerrada amb el títol ‘Com son les nostres emocions?’, a càrrec de la psicòloga Merche Coll. Una activitat organitzada per l’Ajuntament de Vilafranca, aprofitant la presència setmanal d’aquesta professional al municipi. Merche Coll passa consulta tots als dijous a l’antic Centre de Salut.

Enfrontar-se a les nostres emocions i saber controlar-les és fonamental en la vida. La xerrada tractaria al voltant d’aquesta qüestió. Hi han emocions positives i negatives. Algunes que transmiteixen alegría, felicitat, pau, tranquilitat… i altres que ens produeixen tot el contrari. Negativitat, tristesa, mal humor…

La xerrada es realitzava com a una proposta de la psicòloga a l’Ajuntament de Vilafranca, amb la intenció també de donar a conèixer el servei que es desenvolupa setmanalment. Enfrontar-mos i conèixer les nostres emocions ens pot permetre saber controlar-mos en situacions difícils. De vegades, un estat d’ànim negatiu ocasionat per una qüestió puntual pot influir en altres aspectes del nostre dia a dia.

Una activitat que va permetre als assistents conèixer més detalls al voltant de les nostres emocions. El Saló d’Actes de la Casa Social de Vilafranca, comptaria amb una bona presència de públic per seguir les explicacions de la psicòloga Merche Coll.

. Vídeo . Vilafranca es pregunta “Com són les nostres emocions?”

Més informació: |