L’Ajuntament de Morella repara clots dels accessos i exigeix a la Generalitat que millore estos vials

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 26 de març de 2013 .
Etiquetes: ,

El ple de Morella va tornar a exigir a la Conselleria d’Infraestructures que es faça càrrec de les millores necessàries en la carretera CV-1170, els dos trams de la qual són dos dels principals accessos a la localitat, que la unixen amb la CV-14 i la N-232. Esta petició ve d’anys enrere ja que l’administració autonòmica és la titular dels vials, però al persistir el problema, des del consistori morellà s’ha hagut de tornar a actuar d’urgència i realitzar una reparació de clots per a millorar el seu estat.

El síndic d’obres, Rafael Pallarés, afirma que “estes actuacions d’urgència milloren l’estat d’alguns accessos a la localitat, en els que hi havia uns quants clots”. En estos dies, s’ha actuat en la zona de Santa Llúcia i en els trams popularment coneguts com “la Teuleria” o la “antiga cooperativa”. Estos suposen tres accessos importants, dos dels quals, estos últims, són titularitat de la Generalitat i no realitza cap manteniment. L’edil afegix que “especialment preocupant és l’estat de la carretera de la Teulería, on la Conselleria d’Infraestructures hauria d’actuar per a pal·liar els problemes existents i, com no ho fa, és l’Ajuntament el que ha de realitzar millores periòdicament”.

Cal recordar que en els anys 90, la Conselleria d’Infraestructures va oferir la gestió del vial CV-1170 a l’Ajuntament de Morella. Des del consistori es va exigir que es condicionara tota la carretera i que s’acceptaria la gestió. Al no produir-se cap actuació per part de l’administració autonòmica, el deteriorament ha anat a més.

Més informació: |