L’Arnes-7 goleja l’Olímpic Móra (7-0) i arriba al tram final de lliga en bon estat de forma

comarquesnord.cat . Arnes . dissabte, 30 de març de 2013 .

Les festes de Setmana Santa també ens han deixat partits recuperats del Futbol Femení-7. Pel que fa a l’Arnes, l’equip entrenat per Pau Jiménez va aconseguir el passat Dijous de Pasqua una contundent victòria contra l’Olímpic Móra d’Ebre (7-0). Victòria clara de les xiques de la Terra Alta i el Matarranya, que van encarar el resultat a l’inici de partit. Al minut 2, Andrea va fer el primer. I 10 minuts després, de nou Andrea pràcticament va sentenciar el partit. L’Arnes arribava amb moltes novetats al 7 inicial. Però l’alineació que va saltar al camp va fer un excel·lent partit. Victòria important de l’Arnes, que amb esta són 18 punts dels últims 18 possibles, i que fa des del passat 3 de febrer, contra el Masdenverge, que no cedeix punts (0-0).

Per tant, l’equip de la Terra Alta arriba amb bon estat de forma al tram final de la lliga. Dijous passat va marcar set gols, dels quals 3 va fer Andrea, 2 Anna Castellnou, i 2 més Marcela. De cara a la pròxima jornada, l’Arnes rebrà al líder, un La Cava que al llarg d’esta temporada només ha cedit un empat i està a 5 punts del seu primer perseguir, un Ulldecona amb 56 punts. Tot i la derrota del partit d’anada (3-1), Arnes va deixar molt bones sensacions al Baix Ebre, on no va abaixar els braços fins l’últim minut. De fet, el tercer gol de les locals va arribar en el descompte, quan les jugadores de l’Arnes estaven bolcades a l’atac en busca de l’empat. Per tant, grans al·licients per a viure dissabte este apassionant Arnes – La Cava.

Pau Jiménez, entrenador de l’Arnes-7, va reconèixer que “contra La Cava, natres no tenim res a perdre. Natres l’hem de xalar, el partit. El rival ho ha tret tot esta temporada, però caldrà veure què faran aquí. L’any passat, a casa, les vam guanyar. És un rival que juga molt bé a futbol. Però aquí el camp és petit, i natres pressionarem molt. I al futbol pot passar de tot”. Per a Jiménez, les claus són la motivació i les dimensions del camp. “Natres entrenem un dia a la setmana, hem de jugar les nostres cartes, i caldrà fer molta pressió perquè no puguen jugar a futbol. Hem de ser llestes i saber com hem de jugar, traure un bon resultat a casa i intentar ajustar una miqueta la lliga, que La Cava no ho tingui tan fàcil”.

En relació a la victòria contra l’Olímpic, Jiménez va apuntar que “natres vam eixir amb 5 canvis, i vam tindre la fortuna de marcar al minut 2 i encarrilar el partit. Amb el segon gol ja vam jugar més relaxades”. L’Arnes va eixir en moltes novetats. “D’inici, no surten les que no van a entrenar. Teníem rotacions, i vam sortir amb algunes jugadores que enguany han tingut pocs minuts. La cosa va anar molt bé, i totes van complir”. De fet, “em vaig sorprendre inclús del nivell d’algunes jugadores que tenen menys minuts, i el partit va ser important per a recuperar sensacions, tant per a l’equip com per a les jugadores”. Amb la victòria contra el Móra, l’Arnes suma sis victòries seguides (sumant els 3 punts contra Falset, retirat) i arriba al partit de La Cava en un gran moment.