LA FALSA: “Una reflexió personal”

Joan Carles Marcobal . 31 de març de 2013 .
Etiquetes: , ,

Sense ànim de polemitzar ni molt menys anar en contra de cap persona o partit polític, m’agradaria eixir al pas de les declaracions efectuades pel regidor José Agustín Amela al ple ordinari de l’Ajuntament de Morella del mes de març. A les mateixes, referint-se al servei de la SAMU, va manifestar que en cas de gravetat d’un malalt/a de Morella el/la pacient és traslladat amb l’ambulància SVB fins a l’ermitori de Vallivana on acudeix la SAMU de Sant Mateu, la qual s’encarrega des d’allí d’efectuar el trasllat urgent i atès convenientment de la persona afectada fins l’Hospital de Vinaròs. No dubto que en alguna ocasió així haigue sigut… però no sempre i puc donar fe.

Considerant des d’una perspectiva personal que un infart agut de miocardi és una afecció força greu he de dir que el que signa va ser traslladat, el darrer 15 de desembre, amb una ambulància convencional des de Morella fins l’esmentat Hospital de Vinaròs. També puc donar fe, una volta estabilitzat i ingressat a l’UCI, de com el personal facultatiu de l’hospital no se’n podia avenir de com un malalt d’eixes característiques no fóra traslladat amb una ambulància SAMU.

Vull aprofitar l’ocasió, al fer pública aquesta opinió personal, per mostrar el meu més sincer i sentit agraïment al personal sanitari que me va prestar les seues atencions i va fer possible el ràpid i oportú viatge al centre hospitalari vinarossenc. A tots ells/lles vaigue el meu reconeixement per la seua extraordinària professionalitat i la seua no menys considerable humanitat.

Més informació: | |