Més de 30 veïns de Morella s’interessen per les xarxes socials

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 5 d'abril de 2013 .
Etiquetes: , ,

L’Ajuntament de Morella continua amb la seua aposta per la formació i, en estos moments, s’estan impartint cursos de xarxes socials, Microsoft Office Excel i iniciació a la informàtica. Des de fa uns anys, s’està potenciant l’oferta relacionada amb esta matèria i, éste és un pas més que permet als veïns de la localitat estar a l’última en l’ús de les noves ferramentes d’Internet. Per això, esta iniciativa ha tingut un gran èxit i s’han realitzat dos grups distints en xarxes socials, al superar-se els 30 alumnes, i es compta amb més de 20 alumnes més entre els altres cursos.

El regidor de tecnologies de la informació i comunicació, Ernest Blanch, destaca que “la formació és clau per al futur i la formació en matèria informàtica és molt important per a reduir la bretxa digital i adaptar-nos als nous temps”. Per això, considera que “esta alta demanda és un exemple més de l’interés dels nostres veïns per l’accés a la nova Societat de la Informació”. A més, afegeix que “el nivell d’alfabetització en Tecnologies de la Informació i de la Comunicació de la societat morellana està per damunt de la mitjana”. Cal recordar que en els últims anys, més de 400 persones han passat per l’aula de formació de CISE per a assistir a cursos relacionats amb la informàtica i accés a Internet.

Respecte a la formació i a les polítiques actives que s’impulsen i coordinen des de l’Agència de Col·locació de Morella, en estos moments hi ha dos ofertes de beques per a l’àrea de turisme i de cultura del consistori i també s’ha programat una Jornada Informativa del Centre Servef d’Ocupació de Vinaròs. Respecte a les beques formatives són de dos mesos de duració, entre juliol i setembre i van dirigides, principalment, a estudiants. El període per a presentar el currículum finalitza el pròxim 10 d’abril. Mentres que la sessió informativa del Servef pretén guiar als desocupats en la busca d’ocupació i en noves opcions formatives i laborals.

Més informació: | |