Ximo Puig assegura a Morella que “la política del PP és retallar drets als ciutadans de l’interior”

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 5 d'abril de 2013 .
Etiquetes: , ,

El PSPV ha iniciat a Morella la campanya ‘El teu poble no es toca’. Ha estat el primer acte celebrat a la província, amb alta participació a la Casa Ciurana de la localitat. Han assistit nombrosos representants socialistes de la zona Ports-Maestrat, així com càrrecs orgànics del partit de tota la Comunitat, sobretot a nivell provincial. Entre ells, el director de la iniciativa i secretari de petits municipis i comarques de l’Executiva PSPV, Josep Gisbert i el secretari general provincial, Francesc Colomer. Els dos participarien en una mena de taula rodona a la qual es van sumar la diputada autonòmica i alcaldessa de Sant Mateu, Ana Besalduch i el sotssecretari de Relacions Institucionals, José Manuel Orengo.

Obriria l’acte Rhamsés Ripollés, substitut de Puig en l’alcaldia de Morella. El primer edil va destacar que “els nostres pobles estan rebent el major atac de la democràcia cap al nostre benestar, els nostres drets i els serveis que tenim”. 
D’altra banda, va remarcar que “amb l’excusa de la crisi, de dir-nos que hem viscut per sobre de les nostres possibilitats, el PP l’està desmantellant tot: la sanitat, educació, benestar social… tot el que ens ha costat aconseguir, en uns mesos l’hi estan carregant”.

Ximo Puig, tancaria l’acte exposant els objectius de la campanya, al mateix temps que va defensar les línies estratègiques que proposen els socialistes valencians sobre municipalisme. Segons Puig “no es pot jugar amb el futur dels pobles” referent a la nova Llei de Règim Local que vol implantar el Govern de Mariano Rajoy. El líder del PSPV va apuntar que “la política del PP és retallar drets als ciutadans de les comarques de l’interior, drets democràtics, socials i econòmics”. Un argument que se suma a la base de la campanya “defensar el 70% dels municipis de la Comunitat que són els que compten amb menys de 5.000 habitants i que, en el seu conjunt, sumen més de mig milió de persones”.

El secretari general del PSPV, va afirmar que “ja està bé d’enganyar, no és una qüestió de retallar el dèficit, és una qüestió ideològica, en aquests vint anys de govern del PP han augmentat els desequilibris territorials i les desigualtats entre les persones”. Per això, van presentar aquesta campanya “en defensa dels pobles, dels ciutadans i de la igualtat d’oportunitats, perquè totes les persones tinguin els mateixos drets visquin on visquin”. Durant aquest dissabte els socialistes realitzaran una ronda per vuit pobles dels Ports per explicar les seves propostes.

. Vídeo . “El teu poble no es toca” es presenta a Morella

Més informació: | |