Ximo Puig presenta a Morella “El teu poble no es toca”, en defensa del 70% dels municipis

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 5 d'abril de 2013 .
Etiquetes: , , ,

El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, presenta este divendres, 5 d’abril, a Morella la campanya ‘El teu poble no es toca’ davant càrrecs institucionals i orgànics del PSPV en un acte públic al que s’ha convocat a la societat civil del municipi i la comarca. En aquesta presentació, que arrenca la campanya a la província de Castelló, Puig exposarà els objectius de la iniciativa al mateix temps que defensarà les línies estratègiques del municipalisme que proposa el PSPV. Una campanya en defensa, principalment, del 70% dels municipis de la Comunitat Valenciana, que són els que compten amb menys de 5.000 habitants i que en el seu conjunt sumen més de 500.000 persones. Per als socialistes valencians és una campanya “en defensa dels pobles, dels ciutadans i de la igualtat d’oportunitats” perquè totes les persones tinguin els mateixos drets visquin on visquin.

L’acte que es desenvoluparà a la Casa Ciurana començant a les 20 hores i comptarà amb la participació del sotssecretari del Relacions Institucionals, José Manuel Orengo; el secretari general del PSPV de la província de Castelló, Francesc Colomer; l’alcaldessa de Sant Mateu i diputada autonòmica, Ana Besalduch; el secretari de Petits Municipis i Comarques del PSPV, Josep Gisbert; i l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, entre d’altres representants. La majoria d’actes convocats en la campanya persegueix el “contacte directe” dels càrrecs institucionals i orgànics del PSPV amb la gent i es desenvolupen als carrers, locals socials, agrupacions locals del partit, en esmorzars i sopars, entre altres formats; en aquest cas el format és diferent encara que, igualment, els ciutadans presents en l’acte podran fer ús de la paraula i intervenir.

Aquesta campanya, la major abans d’un període electoral, com informen des del PSPV, amb més de 400 actes, en defensa dels petits municipis valencians que corren el perill de desaparèixer amb la reforma de l’administració local que pretén el PP, es va iniciar el dimecres a la província d’Alacant amb cinc actes; el divendres arrencarà a la província de Castelló i el dissabte, 6 d’abril, ho farà a la província de València. La presentació d’esta iniciativa dels socialistes valencians va comptar amb la participació de José Manuel Orengo i el director de la campanya, el cinctorrà, Josep Gisbert.

A més, durant el dissabte, la campanya visitarà vuit municipis dels Ports: Sorita, Olocau del Rei, Palanques, La Mata, Villores, Todolella, Cinctorres i Forcall. La propera setmana es visitarà a la resta de pobles de la comarca.

Més informació: | | |