El Valderrobres goleja Azuara (5-0) i el Cretense trau una valuosa victòria contra Calanda (2-1)

comarquesnord.cat . Queretes . diumenge, 7 d'abril de 2013 .
Etiquetes: ,

Doblet a la Lliga d’Ascens per als equips del Matarranya. El Valderrobres va traure una important golejada contra Azuara (5-0) en l’última jornada de la primera volta. Victòria dels de José Vicente Rebullida, que van encarar el partit des dels primers minuts i que al descans ja guanyaven còmodament (3-0). Tot i això, l’entrenador del Valderrobres va reconèixer que va ser una “victòria enganyosa”, ja que Azuara “va jugar d’inici amb sols 10 jugadors. I minut rere minut se’n van anar afegint. Per tant, la victòria és contundent però és difícil de valorar el rival”. Això, però, no trau mèrit a l’equip del Matarranya, que ha trencat una ratxa de quatre partits sense conèixer la victòria. A més, “van marcar cinc jugadors diferents”, va afegir Rebullida, cosa important per a afrontar la recta final de la temporada. Borja va obrir la llauna al minut 11, i passada la mitja hora de joc, el Valderrobres va encarrilar el partit gràcies a Fernando. Abans del descans, i mitjançant Gil, els de casa ja havien sentenciat el partit. A la represa, Roberto i Deosdad van ampliar el resultat. “Vam fer gol de jugada, de pilota parada, d’estratègia, i això també és molt important”.

Amb esta victòria, el Valderrobres puja a la 4a posició amb 9 punts, pendent de jugar el partit contra el Cretense que es recuperarà el pròxim 1 de maig. De cara a la pròxima jornada, Valderrobres viatjarà a Albalate, segon classificat. En el partit d’anada, els del Matarranya van guanyar per la mínima (3-2). Albalate va perdre l’última jornada a casa contra el Lécera, líder del grup.

Per la seua banda, el Polideportivo Cretense va traure diumenge una victòria de mèrit contra el Calanda en un partit on va passar de tot. De fet, l’equip de Queretes va haver de remuntar el gol inicial dels visitants, que ho van fer gràcies a Ariño, un dels màxims golejadors de la Regional esta temporada. Els visitants es van avançar al minut 3. Però només un minut després, el Cretense va empatar el matx gràcies a un gol de Manero. El davanter del Polideportivo Cretense va forçar en la jugada, i en el mateix gol de l’equip de casa es va lesionar. En el seu lloc va entrar Garrincha. El Cretense va portar la iniciativa del partit. I el Calanda, per la seua part, sempre jugava al límit. “Ho estaven protestant tot, i l’àrbitre va ser molt rigorós amb les queixes dels jugadors”, va explicar Alfredo Fuster, entrenador del Cretense. Això va suposar l’expulsió del propi Ariño per roja directa al minut 75. Els de Queretes també van entrar en el mateix, i un Raúl Moles molest va caure en el joc i va ser expulsat al minut 83 per doble groga. Al final, victòria del Cretense en un partit “on la bona notícia és que sumem 3 punts i li donem una gran alegria a l’afició”. La nota amarga, “les lesions de Miguel i de Sergi, que esta temporada no estan tenint sort amb les lesions”. De cara al partit contra Teruel també perd a Raúl.

Amb esta victòria, el Cretense suma 6 punts i escala dos posicions a la taula, empatant a punts amb Azuara. El Calanda és ara cuer amb 4 punts. La pròxima jornada, el Cretense enceta la segona volta a casa contra el Teruel B. De fet, el Cretense ha de jugar a casa 5 dels 8 partits que li queden per disputar.