Golejada aplastant del Cinctorrà al Pla de Mig Ull

comarquesnord.cat . Cinctorres . diumenge, 7 d'abril de 2013 .

El C.E. Cinctorrà recuperava aquest diumenge el partit ajornat com a conseqüència de la gran nevada a la comarca dels Ports. L’encontre, jugat al Pla de Mig Ull de Cinctorres, serviria als locals per golejar 8-1 a l’Alcalà ‘B’. El penultim classificat no va poder frenar en cap moment als de Cinctorres, segons a la lliga i que diumenge pròxim visiten al líder, el C.E. Xert.

Partit sense història el disputat al Pla de Mig Ull i en el que el conjunt local va ser infinitament superior a l’Alcalà ‘B’. Els visitants es presentaven a Cinctorres amb els 11 jugadors titulars i sense suplents i amb pocs arguments. El Cinctorrà va dominar el partit des del primer minut i al descans ja guanyava per 4-0.

A la segona part, continuaria la festa del C.E. Cinctorrà, que aniria ampliant el seu avantatge al marcador. Un partit en el que l’entrenador Dani Blanch va poder repartir minuts entre els jugadors del seu planter. Fins i tot, va ser un encontre en el que es van poder fer proves de cara als propers partits.

Al final, C.E. Cinctorrà 8 Alcalà ‘B’ 1, victòria clara i contundent per a l’equip de Cinctorres, que és segon a la classificació amb 56 punts. El Xert és líder amb 58 i el proper diumenge a les 12 del matí, s’enfronten els dos conjunts al Camp de ‘Les Forques’ de Xert, en un partit molt important en la lluita per l’ascens.