No cal anar al Servef per a consultar ofertes laborals

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 9 d'abril de 2013 .
Etiquetes:

Tècnics del Servef de Vinaròs s’han desplaçat a Morella per tal d’oferir una xerrada explicativa al voltant de les novetats que incorpora este Servei Valencià d’Ocupació i Formació. Entre estes novetats, la principal és la digitalització de molts serveis dels que s’ofereixen en les oficines físiques. D’esta manera, s’ha creat el que s’anomena “Auto Servef”, un nou instrument que a través d’Internet facilita i agilitza molts tràmits que habitualment gestionen els centres Servef.

Per fer ús del “Auto Servef” cal estar inscrit com a demandant d’ocupació en el Servef. Una vegada enregistrat, només cal accedir a l’apartat habilitat a l’ús dintre del portal web www.ocupacio.gva.es

Amb AutoServef es pot renovar la demanda d’ocupació, consultar les ofertes, obtenir cartes de presentació i de citació, inscriure’s a les ofertes d’interès, consultar dades del currículum i fins i tot imprimir els certificats d’inscripció, ocupacions sol·licitades o situació de la demanda. Tot, sense haver de desplaçar-se al centre Servef, que nosaltres tenim a Vinaròs. A banda d’esta novetat, en la xerrada també es donaria informació al voltant de la plataforma EURES, que ofereix informació al voltant de la cerca de treball en la resta dels països de la Unió Europea. EURES és una xarxa de cooperació entre la Comissió Europea i els serveis públics de treball europeus dels estats membres.

EURES dóna la possibilitat d’obtenir informació d’ofertes de treball fora de les nostres fronteres. Uns treballs que, per la situació de crisi econòmica, estan en ment de molts però que requereixen d’un coneixement elevat d’idiomes.

Els idiomes són ara l’assignatura pendent que, d’aprovar-la, podria obrir les portes a un món laboral molt afectat per la crisi econòmica.

Més informació: