Noves instal·lacions per a la Guàrdia Civil de Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . divendres, 12 d'abril de 2013 .
Etiquetes: ,

El Tinent Coronel de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló, Juan José Miralles i l’Alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, acompanyat per Regidors de l’Ajuntament, visitaven les noves dependències de la Guàrdia Civil que a partir d’ara es troben ubicades a l’antic centre de salut. El canvi s’ha realitzat donades les pèsimes condicions de conservació en les que es trobava l’antic quarter.

L’Ajuntament de Vilafranca i la Guàrdia Civil acordaven la cessió del nou espai, que ha estat remodelat i adaptat amb una inversió per part de la Guàrdia Civil de 18.000 euros. S’han realitzat treballs de paleta, llampisteria, calefacció i serralleria en la que han participat, sobretot, empreses de Vilafranca. Des de la Guàrdia Civil es considera que la rehabilitació és molt apropiada i que es podrà treballar en molt bones condicions.

També es destacava per part de la Guàrdia Civil la importància de conservar el quarter a Vilafranca, donat el volum de la població i de la situació geogràfica amb el límit de la província de Terol. Es considera molt prioritari que la Guàrdia Civil estiga a Vilafranca.

L’Alcalde de Vilafranca, Óscar Tena valorava el canvi en la ubicació del quarter de la Guàrdia Civil, destacant els motius que han portat a prendre aquesta decisió. També apuntava el treball que s’ha realitzat als darrers anys amb la cessió d’uns terrenys a l’entrada de Vilafranca per construir un nou quarter, fet que pel moment el Ministeri d’Interior no ha dut a terme.

Des de l’Ajuntament de Vilafranca s’espera que açò siga una solució eventual i demanarà al Ministeri de l’Interior la construcció del nou quarter. Amb el canvi que s’ha realitzat, la Guàrdia Civil serà molt més visible, ja que passa a estar ubicada a un dels carrers principals del municipi.

Amb aquest xicotet acte a les noves dependències de Vilafranca, es dona oficialitat al canvi d’ubicació de la Guàrdia Civil, que en la pràctica ja s’havia realitzat des de fa uns dies. Unes instal·lacions que serviran per a que la Guàrdia Civil puga realitzar el seu treball en millors condicions. Actualment al Quarter de Vilafranca presten servei 7 guàrdies civils i d’ell depen també el quarter de Benassal.

. Vídeo . Noves instal·lacions per a la Guàrdia Civil de Vilafranca

Més informació: |