30 imatges de 15 autors diferents conformen la mostra del Sant Antoni

comarquesnord.cat . Cinctorres . divendres, 12 d'abril de 2013 . 1 comentari
Etiquetes: , , ,

La mostra de fotografies al voltant del Sant Antoni impulsada des de l’Aplec dels Ports aplega este dissabte a Forcall. El primer punt on va estar exposada va ser l’oficina de turisme de Cinctorres. Es tracta d’una exposició participativa de fotografies sobre la festa del foc. Un total de 30 imatges es poden contemplar, enviades per més de 15 autors diferents.

Des de l’Aplec, agraeixen “a tots aquells que s’han interessat en participar en aquesta exposició i que per tant l’han convertit en una realitat”. Segons apunten des de l’organització “sense la participació ciutadana el Sant Antoni de la 20130412_expostantoniaplec5t_333xcomarca i aquesta exposició no serien possibles”.

Entre els Sant Antonis que es poden gaudir estan el de Forcall, de Cinctorres, Herbers, Todolella, Morella i Vilafranca, i alguna més que s’afegirà en les pròximes localitzacions.
.
Després de Forcall, viatjarà fins Vilafranca i Morella. D’altra banda també s’està estudiant la possibilitat de fer arribar aquesta exposició a algun poble més.

Els membres de la comissió del XXXV Aplec que es celebrarà a Morella també donen les gràcies “a tots els que fan possible que una de les tradicions més arrelades a la comarca no pergue eixe esplendor que es mereix”.

Més informació: | | |

1 comentari

  1. Estic molt interessat en l’exposició.
    En pugueu posar en contacte amb els organitzadors ?
    Moltes gràcies.

    Francesc Tormo, Canals, la Costera, València