Els Ibarsos derrota al Morella en un partit molt intens

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 14 d'abril de 2012 .

El Morella FC perdia per 2-0 al Camp dels Ibarsos en partit disputat el diumenge per la vesprada. Un encontre entre dos conjunts que estan atravessant un gran moment de joc i resultats, ja que Els Ibarsos és sisè a la 1ª Regional amb 40 punts i el Morella tercer amb 45. Partit amb opcions i possibilitats per als dos conjunts, encara que els locals van estar més encertats cara a gol.

Partit que començava amb un major control del joc de Els Ibarsos. L’equip local portaria el domini a la primera part, però les ocasions van ser per al Morella. La primera part acabava sense gols, encara que el Morella disposaria de dues ocasions molt clares per poder marcar.

Només començar la segona part, Els Ibarsos inaugurava el marcador fent l’1 a 0. El gol de Els Ibarsos arribava en la primera ocasió clara dels locals en tot el partit. El Morella ho va intentar en tot moment i durant tot el partit va disposar de 6 ocasions clares, totes elles en uns contra uns amb el porter i en cap d’elles va poder marcar.

Al minut 70, Els Ibarsos marcaria el 2-0 que ja seria definitiu. Als darrers 20 minuts de partit el Morella es va bolcar per intentar capgirar la situació però ja no seria possible. L’equip de Diego Boix va disposar de bones ocasions novament en aquesta recta final, però el 2-0 ja no es mouria i Els Ibarsos acabaria imposant-se. Malgrat la derrota el Morella es manté tercer amb 45 punts i el proper diumenge rebrà la visita del líder Alcora al Camp de la Fàbrica de Giner.