Valderrobres cau a Albalate (1-0) per culpa d’un penal inexistent que suposa l’expulsió de dos jugadors

comarquesnord.cat . Albalate . diumenge, 14 d'abril de 2013 .
Etiquetes: ,

Valderrobres va marxar enfadat d’Albalate. I no és per a menys, perquè una decisió de l’àrbitre al minut 80 va sentenciar un partit que es mereixia un altre resultat. Va ser en eixa jugada fatídica, la simulació d’una caiguda dins de l’àrea del davanter d’Albalate, quan es va diluir un partit on per al Valderrobres marxava sobre el guió previst, a excepció del gol. De fet, els jugadors del Valderrobres i tot el cos tècnic pensaven que l’àrbitre trauria groga al davanter. Però la sorpresa va arribar quan va xiular penal i li va traure la segona groga a Víctor. El Valderrobres es va encendre, i el seu capità, David, va demanar explicacions a l’àrbitre. Estes explicacions es van traduir en targeta groga per al capità del Valderrobres, que veia com havia de marxar a la dutxa perquè era la seua segona. Penal i dos expulsions. El penal va ser gol, i aquí es va esfumar el partit. Abans d’esta jugada, el Valderrobres que va fer una segona part sublim, tancant el rival al seu camp i creant molt de perill. A la primera part, conscients del partit que van fer a l’anada, el Valderrobres va esperar més les contres i esperar que el rival pressionés a dalt i que poc a poc anés gastant gasolina. A la represa tot el contrari, molt de perill del Valderrobres que només va tindre un però: no fer un gol. Al final, derrota per la mínima de l’equip de la capital del Matarranya que posa molt costa a munt les aspiracions de l’ascens directe a Regional Preferent. La promoció, però, encara és possible.

Per la seua part, derrota contundent però enganyosa la que va patir el Cretense en esta última jornada (0-3). En el primer partit de la tornada de l’ascens, els de Queretes rebien Teruel B, un rival que a casa no ha perdut cap partit però que sempre té dificultats per a emportar-se els partits de fora. A Queretes va ser la facilitat que va trobar en els gols la que va decantar la balança del partit. De fet, els de la capital provincial van fer els gols en només mitja hora, després de tres badades defensives que van suposar el mateix desenllaç. Els dos primers gols, pràcticament idèntics. Pilota llarga al davanter, que controla amb certa facilitat i que marca sense oposició. El segon gol dels visitants va arribar precedit d’un control amb la mà del mateix davanter visitant. Desesperació a la banqueta i a la grada, que veien com en només 25 minuts el seu equip perdia (0-2), i per a més inri que es va ampliar al minut 32 gràcies a l’efectivitat visitant. Per contra, els de Queretes van tindre les seues ocasions, sobretot a la segona part. A la primera part van reclamar penal a Javi Susaneta amb el 0-2. En eixa mateixa jugada, el davanter del Cretense va reclamar penal per una planxa del defensor. La jugada es va saldar amb els tacs de la bota marcats a la cuixa del jugador del Cretense. Derrota del Cretense que baixa a la 7ena posició. La pròxima jornada, els de Queretes aniran al camp del Lécera, líder i màxim candidat a pujar de categoria.