Henry Grau queda segon en la V Prova Provincial de Ràdio Control

comarquesnord.cat . Sant Joan de Moró . dilluns, 15 d'abril de 2013 .
Etiquetes:

Ara fa unes setmanes vam conéixer l’afició d’un morellà pel món del motor a petita escala. El protagonista era Henry Grau que ens donava compte que a més de tenir-ho com a hobby, també competia en diferents proves provincials a Sant Joan de Moró amb el seu cotxe ràdio control amb benzina que pot aplegar a grans velocitats a pesar del petit tamany.

Doncs bé, este passat cap de setmana aplegaria la gran notícia del millor resultat del jove en esta competició. Es celebrava la cinquena prova provincial del Club Ràdio Control Buggy Sant Joan de Moró. Grau acabaria després d’una emocionat cursa com a segon classificat, pujant per primera vegada al podi, sobre vuit participants.

Després de vàries setmanes ficant a punt el vehicle, com el dia del nostre reportatge, els resultats han aplegat amb esta magnífica segona plaça en la categoria 1/8 gas. Casualment, el cap de setmana que el seu ídol, Fernando Alonso guanyava a Xina en Fórmula 1. D’aquesta forma, Grau continua el seu progrés en este apassionat món del motor a petita escala esperant aconseguir nous èxits en futures competicions.

Més informació: