L’exdirector de Turespaña, Antoni Bernabé, nou membre del Patronat de Turisme

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 17 d'abril de 2013 .
Etiquetes:

En el Patronat Municipal de Turisme de Morella celebrat este dimarts destacaria, a més de l’oposició davant el fracking, el debut d’Antoni Bernabé com a membre d’aquest grup. En la reunió, Bernabé donaria el seu punt de vista en diferents temes, en la seua primera posada en contacte amb els representants del turisme de la localitat. Una col·laboració amb el Patronat que farà de forma desinteressada.

Per al president d’Asetmico, Jorge García “és tot un luxe comptar amb una persona com Antoni Bernabé que podrà aportar la seua experiència i criteris en un camp com el turisme en el que ha tingut una llarga trajectòria”. Bernabé és Llicenciat en Dret, però ha estat també lligat de forma important els darrers anys al món del turisme. De fet, va engegar els estudis de turisme en la Universitat Politècnica de València i va ser director de l’Escola Oficial de Turisme de Madrid. També seria director de Turespaña quan es va impulsar el Parador de Turisme de Morella, que ara està aturat. Va ser director general de Turisme de la Comunitat Valenciana i col·laboraria en diverses obres col·lectives sobre planificació turística i turisme en espais naturals i rurals. També s’ha dedicat a la docència en l’àmbit turístic.

Per altra banda, estaria lligat a l’administració turística central en altres ocasions: durant l’últim mandat de Felipe González al capdavant del Govern Central ja va estar a les ordres del llavors Ministre de Comerç i Turisme, Javier Gómez Navarro. A més, anteriorment a l’alt càrrec de Turespaña, Bernabé havia sigut Delegat del Govern a la Comunitat Valenciana. Bernabé té gran relació amb Morella. A la dècada dels 90 va ser clau per a la ficada en funcionament de l’oficina de turisme i de la il·luminació ornamental del conjunt emmurallat. Seria pregoner de les festes al 2010 i premi Asetmico d’eixe mateix any.

Més informació: