La DPT millorarà la carretera que connecta Arenys de Lledó i Calaceit

comarquesnord.cat . Arenys de Lledó . divendres, 19 d'abril de 2013 .
Etiquetes:

El vicepresident segon de la Diputació Provincial de Terol (DPT) i diputat delegat d’Infraestructures, Ramon Millán, va visitar amb el diputat d’Assistència Municipis, Antonio Pérez Gracia, les recents obres de l’accés al polígon industrial “La estación” d’Alcanyís a la carretera provincial TE-V-7032. La intervenció ha consistit en la col·locació d’una canonada a l’entrada d’esta àrea industrial que permet recollir l’aigua, en moments de pluja, i evitar la inundació de l’esmentada carretera.

El vicepresident segon de la Diputació de Terol ha visitar posteriorment diferents obres en carreteres provincials de la Comarca del Matarranya. Concretament es va desplaçar a la Torre del Compte, on la DPT està a punt de concloure el projecte de condicionament de la carretera d’accés. Esta actuació ha suposat una inversió de 150.000 euros finançats pel Fons d’Inversions de Terol (FIT). Un cop finalitzi esta fase s’adjudicarà el tractament de la calçada amb aglomerat en calent.

Ramon Millán es va traslladar també a la carretera TE-V-3341, Calaceit – Arenys de Lledó, una carretera que té pendents les obres de millora. La DPT ha iniciat el període d’expropiacions de terres i abordarà, a continuació, el projecte de condicionament de la carretera, molt freqüentada entre les connexions Calaceit – Arenys de Lledó – Horta de Sant Joan. Finalment, Millán va visitar la TE-V-3303, Lledó – Queretes, on les obres de reforma es van fer per la institució provincial fa uns anys.

Més informació: