Millores a les torres de la llum del camp del Serrito

comarquesnord.cat . Vilafranca . divendres, 19 d'abril de 2013 .
Etiquetes: ,

Als darrers dies s’han acabat els treballs de millora a les torres elèctriques del camp del Serrito de Vilafranca. Unes feines realitzades per l’Ajuntament de Vilafranca i en les que s’han canviat tots els focos i s’ha muntat a cadascuna de les torres una escala per poder pujar al capdamunt. A més, a la part superior s’ha col·locat també una espècie de plataforma on els operaris podran treballar millor. Fa uns mesos es van fer les actuacions a dues de les torres, a les que es podia accedir amb la grúa des del carrer i es va haver d’esperar per fer les dues restants. El camp havia d’estar sense humitats per poder entrar amb vehicles pesats.

S’espera amb aquesta actuació important poder solucionar els problemes a les torres elèctriques del camp de futbol. El fet de canviar bombilles o reparar avaries en aquestes torres sempre ha estat problemàtic, ja que era difícil pujar i més encara treballar en el espai amb el que es disposava.

L’Ajuntament de Vilafranca ha efectuat aquestos treballs amb els seus propis mitjans i amb la participació de diferents operaris municipals. Ha estat necessària la contractació d’una gran grúa per poder pujar a les torres i d’un altra màquina elevadora.

Com a novetat cal destacar que a partir d’ara es podran encendre els focos de cadascuna de les torres de manera individual. Fins ara, quan es donava a l’interruptor d’una torre concreta s’encenien tots els focos de la mateixa. Ara es podran utilitzar per separat.

L’actuació forma part de les tasques de manteniment que es realitzen en aquesta instal·lació esportiva, en la que ja s’està planificant la resembrada de la gespa. Queden poques setmanes per a que acaben les competicions de futbol i serà temps per resembrar el Camp del Serrito.

Més informació: |