El Vilafranca guanya sense jugar amb l’Alcalà B

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 21 d'abril de 2013 .
Etiquetes:

L’Alcalà ‘B’, equip situat a la penultima posició de la classificació a la 2ª Regional no comptaría amb suficients jugadors per disputar el partit al Camp del Serrito i per eixa raó, l’encontre Vilafranca-Alcalà ‘B’ no es va jugar. A Vilafranca arribaria una petita delegació de l’Alcalà ‘B’ per signar l’acta i presentar les fixes d’alguns dels seus jugadors. En tot cas, el nombre de jugadors seria insuficient i el partit es suspenia.

Després d’un mes de paró per descans federatiu a Pasqua i Sant Vicent i descansar també a la jornada 26 de lliga, el Vilafranca suma un altre cap de setmana sense partit. L’entrenador Fernando Ibáñez, aprofitant que comptava amb quasi tot el planter per disputar el partit amb l’Alcalà ‘B’, prepararia un entrenament al Serrito. Ara i a l’espera de que la Federació Valenciana de Futbol analitze aquesta suspensió, tot indica que el Vilafranca guanyarà per 3-0. Un resultat que permet als vilafranquins continuar a la cinquena posició amb 47 punts, a només un del Rossell que és quart amb 48.

Dels tres partits que li queden al Vilafranca en la temporada 2012-2013, dos seran fora de casa i un al Camp del Serrito. D’aquesta manera, a la propera jornada de lliga el Vilafranca visita al Vall d’Alba. Serà el diumenge 28 d’Abril a les 18 hores. Posteriorment, a la penúltima jornada de lliga el Peñíscola visitarà el Serrito i el Vilafranca tancarà la campanya el diumenge 12 de Maig al camp de ‘Les Forques’ de Xert.

Més informació: