L’Alcora té a tocar la lliga al guanyar a la Fàbrica en un equilibrat duel

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 21 d'abril de 2013 .

L’Alcora té a tocar el títol de lliga després de guanyar al camp de la Fàbrica de Giner en un equilibrat duel. En una vesprada agradable de primavera, els alcorins es van portar els tres punts gràcies a un gol psicològic d’Albalat abans del descans i un altre de Vicente en el tram final. L’inici del partit va ser molt igualat, amb molt respecte per part dels dos equips. Els locals van intentar portar la iniciativa i van disposar de les millors ocasions. La més clara la va tenir Serret que va desaprofitar una rematada de cap a l’àrea petita que se li va anar per dalt de la porteria. També l’àrbitre anularia un gol de Jordi per una falta dubtosa prèvia de Josele. Quan tot indicava que s’arribaria al descans amb taules, un error defensiu morellà va deixar la pilota en els peus d’Albalat que va avançar als visitants davant la sortida de Dídac que no va poder detenir el tir. Un gol psicològic perquè poc després l’àrbitre va xiular el final de la primera meitat.

En la represa, els primers quinze minuts van ser de poc futbol, amb moltes interrupcions per faltes dels dos conjunts. En el minut 60, L’Alcora va tenir una ocasió claríssima amb un un contra un, després d’un possible fora de joc no assenyalat per l’àrbitre. El porter del Morella va detenir l’ocasió, però el la jugada, Dídac va quedar malparat i a la vora del final va haver de ser canviat per Ricardo. Vorem en que queda la lesió però podria estar la possibilitat de que Dídac diguera el diumenge adéu a la temporada. Quan restaven onze minuts va arribar la sentència. Vicente, que va entrar en el camp substituint a Plaza, es va quedar sols davant Ricardo i va definir a la perfecció tocant el pal. En els últims minuts, els morellans es van bolcar i van tenir dues bones ocasions que va parar espectacularment el porter de L’Alcora.

Al final, els tres punts es van decantar del costat visitant en un interessant i igualat partit. Un Alcora que va estar pendent de l’Albocàsser – Catí que va acabar amb 0-3, deixant sense culminar encara el possible alirón alcorí que podria arribar la propera jornada. El Morella continua tercer però haurà de tornar al camí de la victòria per mantenir esta posició en les tres jornades que falten. Ja no hi han opcions de poder disputar una possible promoció. Els dos primers llocs ja se’ls han assegurat L’Alcora i Catí.