‘El càtar imperfecte’, el més demanat pel dia del llibre a Morella

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 23 d'abril de 2013 .
Etiquetes: , ,

Els llibres inunden cada racó de Morella en esta especial jornada. Com cada 23 d’abril, es commemora el dia del llibre i les llibreries treuen les publicacions al carrer. L’origen d’esta jornada es remunta a 1930, moment en el qual es decidia dedicar este dia a la lectura. S’escollia el 23 d’abril perquè és una data assenyalada per la mort d’importants autors com Cervantes o Shakespeare. La UNESCO decidia dedicar un dia a la literatura amb l’objectiu de fomentar la lectura sobretot entre els més joves. Any rere any, la tradició de celebrar Sant Jordi es manté constant.

Enguany, un llibre destaca per sobre de la resta quant a vendes. Es tracta del ‘Càtar Imperfecte’, publicació del veí dels Ports, Víctor Amela.

El Dia del Llibre, també durant la setmana que es dedica amb este motiu a la lectura, comprar publicacions té descompte. Una forma més de fomentar el seu consum.

Des de l’Ajuntament de Morella també s’ha volgut participar del Dia del Llibre amb el que ja es coneix com a Punt de Llibre. Es tracta de marcadors de pàgina que porten impreses imatges de la ciutat a mode de promoció. En estos marcadors no tan sols veiem reflectit el patrimoni cultural de Morella, sinó també altres atributs com la recentment iniciada campanya de “Morella 20130423_diallibremorella_360xSingle Tracks”.

La lectura és aconsellable durant tota la vida: ajuda a assolir coneixements, vocabulari i amplia la capacitat d’imaginació. Llegir des de ben menuts pot ser un punt clau per a després aconseguir èxits acadèmics.

Regalar un llibre no deixa de ser una tradició fermament arrelada en esta jornada. Ara bé, el llibre no sol anar sol.a Amb ell, les tradicionals roses roges no falten per a demostrar afecte a les persones estimades.

Més informació: | |