Morella edita un punt de llibre turístic, en el dia de Sant Jordi, per promocionar la localitat

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 23 d'abril de 2013 .
Etiquetes: , ,

L’Ajuntament de Morella ha tornat a editar un punt de llibre turístic per al dia de Sant Jordi. Es tracta d’una senzilla eina promocional, que es distribueix de forma gratuïta per Oficines de Turisme o diferents fires i que conté descomptes d’un 10% en diferents establiments de la localitat. En la jornada d’avui, la regidora de cultura i turisme, Maria Rallo, l’ha presentat i ha anunciat que s’han enviat 1000 a Barcelona, ​​perquè acompanyin la venda del llibre “El Càtar Imperfecte” de Víctor Amela. A més, aquest cap de setmana també s’ha distribuït a la Fira de Vinaròs i ja s’està repartint per diferents punts d’interès turístics.

Rallo explica que “el punt de llibre és una eina promocional senzilla i econòmica, però que arriba a un gran nombre de persones de llocs en els quals tenim un gran públic potencial”. Cal assenyalar que també s’està distribuint per les Oficines de Turisme de la costa de la província de Castelló, per Alcanyís, el Matarranya o el Maestrat, per biblioteques i llibreries, especialment a València, i també estarà present a la Fira de Benicarló, gràcies al llibre “Somnis de Paper” que està presentant Miguel Àngel Troncho durant aquests dies. A més, la regidora afegia que “amb el punt de llibre vinculem de nou la cultura amb la promoció econòmica i el turisme, que és un dels nostres objectius”.

El punt de llibre té una imatge promocional de la localitat per una cara i quinze establiments en els què s’apliquen descomptes del 10% en l’altra. Aquests són molt variats i inclouen, hotels, cases rurals, serveis de restauració, comerços o experiències turístiques. A més, també s’inclou un enllaç mitjançant codi QR de l’aplicació de mòbils de Morella Turística, així com informació turística. L’oferta és vàlida fins al 31 de juliol de 2013.

Finalment, cal assenyalar que Morella també celebra la Setmana del Llibre en els dies propers a Sant Jordi. Per això, el passat diumenge i el proper 28 d’abril, es muntarà una parada de publicacions municipals en la Plaça de l’Ajuntament i, les llibreries també ofereixen descomptes durant aquestes jornades.

Més informació: | |