Els models continuen donant neu per damunt dels 1.100 metres per al cap de setmana

comarquesnord.cat . Els Ports . dijous, 25 d'abril de 2013 .
Etiquetes: ,
El temps de Morella amb l’observador Juan Amela


El temps de Vilafranca amb l’observador Ignasi Llopis

Per al divendres jornada inestable i passada per aigua amb cels nuvolats o coberts. Pluges dèbils a moderades. Temperatures sense canvis o en lleuger ascens i vents de nordest moderats, amb intervals de fort disminuint gradualment a vents del nord, fluixos.

Els propers dies es presenten també amb la pluja de protagonista. Apart, també es viurà una caiguda dels termòmetres de dissabte a diumenge. Panorama de fred, precipitacions i, fins i tot, opcions de neu en cotes al voltant dels 1.100 i 1.200 metres.
. La previsió

Per al dijous jornada inestable amb intervals nuvolats, augmentant a cels nuvolats amb ruixats, que poden ser més freqüents i localment moderats de cara al vespre. Temperatures mínimes en ascens lleuger i màximes en descens lleuger. Els vents del nordes moderats.

Atenció perquè el panorama es torna a complicar. Els propers dies es presenten passats per aigua i, fins i tot, hi hauria l’opció de que caigués algo de neu. Els termòmetres tornaran a caure i ens deixaran mínimes que poden ser negatives i màximes al voltant dels sis graus. Fins al dimarts no començarà, com a mínim a canviar la situació.

Més informació: |