L’alberg de Vilafranca organitza activitats culturals

comarquesnord.cat . Vilafranca . divendres, 26 d'abril de 2013 .
Etiquetes: ,

L’Alberg ‘La Parreta’ de Vilafranca ha presentat un conjunt d’activitats culturals i esportives per a les properes setmanes. Es tracta d’uns cursos de fotografia digital i GPS, de dos dies de durada cadascú i que està previst realitzar en cap de setmana. A més, tant en un curs com en l’altre, es realitzaran eixides de camp per posar en pràctica els coneixements adquirits a l’aula de l’Alberg. Amb aquestes activitats es continua amb l’oferta que la instal·lació ha presentat per a a la primavera.

Un curs al voltant de la fotografia de natura i un altre sobre la utilització del GPS està previst que es realitzen durant aquest mes de Maig. Amb aquestos cursos es pretén que la gent de Vilafranca puga adquirir més coneixements al voltant del funcionament dels aparells.

Les convocatòries de les activitats es publiquen vía Facebook i a la primera de les eixides realitzades es comptaria amb més de 50 persones, algunes d’elles vingudes des d’altres poblacions. Per als cursos es necessita confirmació i previsió de les places, també pel servei de menjador.

Els cursos es pretenen realitzar en funció del nivell dels assistents. Algunes de les persones que puguen assistir ja tindran coneixements sobre les matèries i altres poden ser principiants.

L’Alberg ‘La Parreta’ de Vilafranca continua amb la seua oferta d’activitats per al public més proper en aquest mes de Maig. Una interessant proposta formativa molt unida a la natura i a les eixides senderistes com son les dels cursos de fotografia digital i de GPS.

Més informació: |