LA FALSA: “El privilegi de callar”

Joan Carles Marcobal . 28 d'abril de 2013 . 1 comentari
Etiquetes: , ,

Un dels privilegis més grans amb els que comptem els éssers humans potser siga el de tenir la facultat de callar, el qual ens ajuda a evitar ficar la pota, errar ben sovint i clavar-nos en jardins dels quals és difícil eixir. Però no sempre aprofitem ni fem bon ús d’eixa gràcia. Recentment hi ha hagut alguns casos que ara els narro: el primer va ser Felipe González quan, en criticar els escratxes, va lamentar que els fills dels dirigents tinguen que patir els acaçaments. No va dir res el camarada Felipe dels menors que s’han quedat sense casa per culpa dels bancs, les males polítiques i la mancança de previsió de governs i economistes. Què lluny queda Suresnes!

No podia faltar a la cita amb els despropòsits Mª Dolores de Cospedal qui va comparar els escratxes amb el nazisme. És la mateixa que va dir que els votants del PP abans no mengen que deixen de pagar la hipoteca. Veurem que passa quan eixos votants es convertiran en classe ben baixa gràcies a les polítiques de Rajoy.

La salsa valenciana que no podia faltar la posa de nou Toni Cantó en comparar la immersió lingüística amb la pederastia. No ha calculat mai ningú el coeficient intel·lectual d’aquest individu? I, con no, la cirereta al pastís l’ha posa l’església catòlica: Reig Pla vincula l’avortament amb una conjura internacional per reduir la població, i Rouco, sempre al pas dels problemes que més afecten a la societat, recrimina a Rajoy la no anul·lació dels casaments gais i l’avortament.

Damunt són els que s’emporten els diners que no hi ha per a sanitat i educació.

Més informació: | |

1 comentari

  1. Enhorabona a Joan Carles per la seua tasca al llarg dels temps. Comentaris molt encertats que posen clarament el dit a ull d’aquelles persones i fets que passen al món.
    A seguir, que el camí és llarg però les persones seguim i hem de dir les coses clares.